Hova kell küldeni az adás-vételi okiratot, ha közigazgatási bírságot kaptam gyorshajtasért, pedig az autót már 3 hónapja eladtam?
Figyelt kérdés
2019. okt. 18. 14:07
1/5 anonim válasza:
Ezt buktad, akkor kellett volna az eladást lejelenteni, amikor eladtad. Sosem értettem az emberek ilyen fokú naivitását. A másik nem jelenti le, mert nem akar adót fizetni, te meg megszívod helyette.
2/5 anonim válasza:
Oda, ahonnan a bírságot kaptad.
Aztán meg az okmányirodába beballagni és leadni az adásvételi egy példányát.
3/5 anonim válasza:
és le is adtad a papírt? A hatóság nem tudja hogy te mit beszéltél kivel ha nem jelented le... sose értettem miért nem csinálják meg azonnal ezt. Mert találkozok ilyennekkel. Ha lejelented az eladást, nem jön semmi papírt mert látják azonnal hogy nem a tied.
4/5 A kérdező kommentje:
Természetesen leadtam a papírt az okmányirodába az eladás napján.
2019. okt. 19. 17:40
5/5 anonim válasza:
Én is lejentettem de jött a bünti. A vásárlónak is le kell jelenteni a vásárlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!