Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Allianznál kötelező biztosítás...

Allianznál kötelező biztosítás esetében mikor keresnek meg, miután kitöltöttem az online biztosítási ívet?

Figyelt kérdés
Szombaton akartam autóra kötelező biztosítást kötni az Allianznál. Ez az első alkalom, hogy biztosítást kötök, és fizetésnél kiírta a rendszer, hogy fizetés sikertelen és hogy hamarosan megkeresnek egy ajánlattal. Gondoltam, hogy hétfőn a rendszerek indulásával küldenek ajánlatot, ami még nem történt meg. Próbáljam még egyszer újra megkötni a biztosítást online vagy várjak a megkérésére?

2021. szept. 27. 13:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha a szerződéskötésre azt írta sikeres, akkor megvan, és 60 nap van a fizetésre. A dokumentumok pár nap késéssel szoktak jönni. Lehet mostanra meg is érkezett. De fel is hívhatod őket.
2021. szept. 28. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!