Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Mi történik, ha nem tudunk...

Mi történik, ha nem tudunk fizetni tankolásnál?

Figyelt kérdés
Történt tegnap, hogy tankoltam, majd anyukám bankkártyájával fizetni akartam, de a rendszer nem engedett fizetni mert már nem volt rajta elég összeg. Szerencsére volt nálam kézpénz, így ki tudtam fizetni. De ha nincs nálam pénz csak bankkártya, amin nincs fedezet akkor mit csinálnak? Kiszivattyúzzák?
2021. szept. 2. 07:02
 1/8 anonim ***** válasza:
14%
rendőrségi feljelentés
2021. szept. 2. 07:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
hallottam olyanról, hogy számlát (csekket) állítanak ki
2021. szept. 2. 07:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én először azt próbálnám meg, hogy odaadom a személyimet (esetleg az autót is ott hagyom) és hazamegyek pénzért (általában a pénztárca szokott otthon maradni). Ha nem, a lényeg akkor is ugyanaz: személyi leadása után megoldom valahogyan.
2021. szept. 2. 07:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
2 szer volt ilyen. Egyiknél lakásomtól 5 percre lévő kútnál tankoltam, kocsit otthagytam, kulcsot, hazasétáltam a pénzért, másik alkalommal Auchan kút volt, ott addig nem is fizethetett más, míg ki nem fizettem, addig félre kellett állnom, bolyat tettek ahhoz a kútoszlophoz, ahol voltam, mivel addig nem tudott lenullázódni, taxival hazamentem a bankkártyámért, ugyanazzal a taxival visszamentem, jó drága tankolás volt... :D
2021. szept. 2. 07:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer volt ilyen, mondtam, hogy ott hagynám a személyimet, amíg elugrok pénzért, de nem akartak belemenni. Úgyhogy felhívtam közeli rokont, aki elugrott kisegíteni, addig ott ücsörögtem a kúton.
2021. szept. 2. 07:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is személyit hagytam ott, amikor nem működött a kút terminálja. Elmentem a legközelebbi automatához, levettem a pénzt, visszamentem és fizettem. Nem volt gond.
2021. szept. 2. 08:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Eddig csak ismerős kúton volt ilyen, két esetben (nem konkrét ismeretség, csak pofára már sokszor láttak). Egyszer otthon maradt a pénztárcám, egyszer nem fogadta a termináljuk a kártyát. Mindkét esetben "ezer éve ide jársz, behozod holnap, szevasz" volt a megoldás.
2021. szept. 2. 08:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hazaszaladtam, addig a kocsi ottmaradt. szerencsére a legközelebbi benzinkúton volt.
2021. szept. 2. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!