Ti tankolásnál amikor fizettek be szoktátok zárni az autót?
Figyelt kérdés
Ma haverommal voltam tankolni, én elmentem fizetni ő meg WC-re. Mindketten magunkkal vittük a táskánkat, más nem maradt a kocsiban. Nem zártam be amíg fizettem. Haverom teljesen kiakadt. Ti be szoktátok zárni az autót ilyen esetben?2019. júl. 9. 17:48
1/10 anonim válasza:
be kell zárni mert kilophatnak ezt-azt belőle amíg bent vagytok
2/10 anonim válasza:
Igen, mindig. Persze ha többen vagyunk és marad valaki, akkor nem.
3/10 anonim válasza:
Hol nőttél fel? Magyarok mindent lopnak, ami mozog. Még ha be is zárom az autót, a dísztárcsákat is megnézem, nem vitte el valami bidám-badám.
4/10 anonim válasza:
Ahova mindig tankolni járok ott jellemzően nem szoktam,ha kb max 2 autó van. A kutasok jól ismernek, meg ellófrálnak ott. Bentről is ki látok és ha úgy gondolom csak megnyomom a gombot a sorból. Kilopni max a rágót és az autótisztító cuccokat tudnák
6/10 anonim válasza:
Szerintem semmibe nem kerül az az egy gombnyomás. Inkább legyen zárva a kocsi akár van benne cucc akár nincs.
8/10 anonim válasza:
Persze, mindig bezárom. Ez pont olyan, mintha az utcán parkolnék, és nem zárnám be az autót.
9/10 anonim válasza:
Mindenhol zárom. Saját udvaron, de még garázsban is.
Így legalább sosem felejtem el.
10/10 anonim válasza:
Alap, hogy zárjuk ember.
Nem tudom mit szóltál volna ha slozirol visszafele 4 darab büdös kan cibbány ott lett volna az autódban, na vigyél el öcskös mert szétverünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!