Akinek benzines és dízel autó is van otthon: mennyire kell figyelni tankolásnál?
Nekem eszembe nem jutna, mindig tisztában vagyok vele, hogy miben ülök.
Bár, aki nem autób*zi, azzal lehet megesik ilyesmi.
Még nem volt. Pedig benzines és dízel autóm is van. Sőt, a munkahelyemen nincs személyre szóló cégautó, azt lehet elvinni ami épp szabad. Utána a telephelyen le kell adni. Ezek között is van benzines és dízel is. De még soha nem kevertem össze. Nem igényel nagy koncentrációt, hogy tudjam, hogy épp miben ülök.
Meg lehet kövezni, le lehet pontozni, de a saját autóimba mindig prémiumot tankolok, a cégesbe pedig előírás, hogy csak alapot szabad. Még ezt se kevertem soha össze.
Nem volt még ilyen.
Olyan volt már hogy hirtelen nem tudtam merről is van a tanksapka az adott autón, így aztán rossz oszlophoz álltam.
vannak ilyen furcsasagok, azt gomdolnad h necces de speciel nalam epp emiatt h kulonbozot kell hasznalnom fokozottabb a figyelmem.
masik erdekesseg: nekem csak pici/rovid autoim voltak, ami mindenhova befer. azt gondolnad konnyebb vele parkolni. hat neha olyan ferden allok be h rossz nezni. kombin tanultam vezeti azzal szepen ment a parkolas, mikor meglett a pici kocsim, hozzaszoktam h mindenova befer es emiatt hanyag lettem, nem jatszottam a precizotasra mert mimdog tudtam h nem viszem el a veget :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!