Az átlag dízel autó tulajdonos miért hiszi azt, hogy nagy hodályokkal 4 literrel elmennek 100kmeket?
Figyelt kérdés
Egy sráccal beszélgettem egyszer, ecsetelte hogy az ő e39 520d-je pályán 180as tempónál 4 litert fogyaszt, meg a másik a passzát szél b5 1.9 tádéi 3 litert eszik és hasonló hülyeségek.2020. okt. 10. 12:49
1/22 anonim válasza:
Ha nem értesz hozzá, minek háborodsz fel, meg tartod hülyeségnel?
3/22 A kérdező kommentje:
Te értesz hozzá gondolom, egy modern octavia jár el ennyivel 100kmh-val pályán..
2020. okt. 10. 12:53
4/22 anonim válasza:
Vagy buták, vagy simn hazudnak.
5/22 anonim válasza:
Mert bizonyítani akarják, hogy ők milyen jó autót választottak, ezért túloznak.
De biztos van olyan is, aki rosszul méri/számolja a fogyasztást.
A legviccesebb, amikor ilyen emberrel együtt utazol és beszállsz az üzemanyagköltségbe, akkor hirtelen 6 liter lesz a 3 literből meg hasonlók. :D
6/22 anonim válasza:
Szigorúan 85km/h Seat Alhambra 1.9tdi (afn).
3 emberrel, de én kettőnek számítok mert 130 kg vagyok, tehát akkor 4 személynek megfelelő súly csomagok nélkül.
7/22 anonim válasza:
Ja igen, utóbbi 410km-re a menü kettes ezt jelzi : [link]
Ebben város, országút van autópálya erre nincs nem is járok rajta.
(Szintén egyterü).
8/22 anonim válasza:
Összegezve pedig, nekem tetszik, főleg, hogy egy magas és kényelmes autóról van szó.
9/22 anonim válasza:
15 éves Volvo S60-om komputere 4 litert mutat, a valóságban mégis 5.5-6 liter a fogyasztás.
10/22 anonim válasza:
e300 merci tartós 180-nál 7.5 litert fogyasztott 2 emberrel + csomagokkal.Ilyen tempó ekkora súly és ilyen fogyasztás szerintem nagyon jó.3-4 litert el kell felejteni normális sebesség mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!