Egy ismerősöm javasolta, hogy úgy olcsóbb. Utána néztem és bonus malus ide vagy oda 3 év után k&h-nál tényleg találtam olcsóbbat. Vajon ez csak egyszeri véletlen? Vagy tényleg olcsóbb minden évbe ha váltok?
igen, általában az új belépőknek jobb ajánlatokat adnak
2021. ápr. 30. 12:46
2/14 anonim válasza:
Igen, nekem 5000-rel olcsóbb volt úgy, hogy újrakötöttem ugyanott, mintha hagytam volna. Netrisken beírod az adatokat a forduló előtt és kiadja mi a legolcsóbb.
2021. ápr. 30. 12:55
3/14 anonim válasza:
Nem minden esetben, van, hogy a következő időszakra is a régi biztosítónál hozza ki a legolcsóbb ajánlatot a kalkulátor. (De még akkor sem biztos, hogy megéri váltani, ha a következő egy évre egy másik biztosítónál csak 1-2-3000 Ft-tal olcsóbb, annyit nem biztos, hogy megér a váltás, persze mindenkinek el kell döntenie, hogy mi fontosabb, hogy pár ezer Ft-tal olcsóbb legyen éves szinten, vagy ne kelljen a váltás lépéseivel bajlódni pár ezer Ft-ért.)
2021. ápr. 30. 12:56
4/14 anonim válasza:
Érdekes amiket írtok mert én meg pont úgy tudom hogy a legújabb törvény szerint tilos ugyanannál a biztosítónál újrakötés esetén olcsóbb ajánlatot tenni.
2021. ápr. 30. 13:01
5/14 anonim válasza:
meg kell nézni mindig, minden évben más a szitu. a bíztósítod is bepróbálkozik átverni. tavaly 62 ezer volt az éves díjam, kaptam egy levelet az idei dijról, hogy 70 ezer lesz. mondom megnézem melyik bíztósító mennyit ajánl. hát a sajátom is 62 ezret kér ha újrakötöm náluk.
2021. ápr. 30. 13:22
6/14 Koplárovics Béci válasza:
Nekem mostmár talán 4. éve ugyanaz a biztosítóm. Minden évben megnézem, hogy lenne-e olcsóbb, de nem.
2021. ápr. 30. 13:27
7/14 anonim válasza:
Nálam vicces volt.
Első év: Allianz: 45e ft
Jön az évforduló, Allianz kiküld egy ajánlatot: 42e ft.
Na mondom megnézem Netrisket mi a legolcsóbb.
Hát a legolcsóbb szintén Allianz csak 42e helyett 38e.
Aki ért a számítógépekhez az 5 perc alatt elintézi az újrakötést.
Nekem 5 perc megért 5000 forintot.
2021. ápr. 30. 13:30
8/14 anonim válasza:
minen évben ra kell nézni, lehet hogy nem éri meg váltani, de legtöbbször igen
2021. ápr. 30. 13:41
9/14 anonim válasza:
Nem váltani éri meg, hanem megnézni, újraszámolni.
2021. ápr. 30. 14:04
10/14 Vortrex válasza:
Én majdnem hátra szaltót dobtam, jött egy 75e Ft-os ajánlat 4 negyedévre elosztva az Allianztól, mondom süssétek meg, tavaly csak 65e volt. Találtam egy jobb ajánlatot, ezért felmentem az Allianz oldalára felbontani a szerződést, erre ott felajánlott egy lehetőséget, hogy a biztosítás újraszámolása. Kitöltöttem az adatokat, mondom legyen egy összegbe úgy olcsóbb, és bumm: 25e Ft. Mivan mondom :-O
Azóta minden szerződésfordulón bejátszom és 5-10e Ft-ot javítok az aktuális ajánlataikon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!