Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Neki tolattam egy másik...

Neki tolattam egy másik autónak parkolóból történő kiállás során. Ezt okoztam, a linken látható. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Ez egy G-s rendszámú húszon valahány éves Honda Civic.Mondjuk ő is tilosbam parkolt, de nem forszíroztam.Kért 50000 forintot odaadtam.Valószinűleg nem fog másik lökhárítót vásárolni rá.Nem akartam biztosítós kárrendezést, nekem rosszabb lett volna -2 bonus.Szerintetek?

2021. ápr. 29. 12:56
 1/7 A kérdező kommentje:

[link]

Bocs, a link lemaradt.

2021. ápr. 29. 12:57
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem h&lye voltál. A biztosítós megoldás jobb lett volna. Az nem került volna 50-be.
2021. ápr. 29. 13:01
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

"Szerintem h&lye voltál. A biztosítós megoldás jobb lett volna. Az nem került volna 50-be."

Szerintem meg jól csinálta. 2 fokozat vissza a biztosításában + károkozói pótdíj nagy valószínűséggel jóval több lett volna mint 50ezer.

2021. ápr. 29. 13:03
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem rendben van így, ha nem akarsz biztosítóval bajlódni.

Most meg menj és szereltessél tolató randart az autóba! 20 ezer forintból megvan.

2021. ápr. 29. 13:06
 5/7 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem így mindketten jól jártatok, amúgyis ütött kopott gép, a biztosító nagyon keveset fizetett volna neki "avultatás" felkiáltással.

Te viszont reszletekben igen sokat kicsengettél volna -2 bonus fokozattal, még ha B10-ben vagy akkor is 3 évig. Ha lejjebb vagy akkor még tovább.

2021. ápr. 29. 13:20
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
Jól tetted. Nincs hozzá közöd, hogy ő megjavítja-e vagy sem. Ekkora kárt csináltál, kifizetted, kész. Amúgy jobban is jártál, mintha biztosítóztál volna, nem csak a pénzek miatt, hanem ha mondjuk menni kell egy munkahelyre, ahol balesetmentes vezetés kell, akkor mondhatod, hogy nem volt. Bár ha így nekimész valaminek, akkor nem oda való vagy.
2021. ápr. 29. 13:36
 7/7 anonim ***** válasza:
94%

Az egyetlen kérdés, hogy kaptál-e elismervényt a pénz átadásáról...

Mert nem ám aztán megy feljelenteni, hogy látta hogy beletolattál és elhagytad a helyszínt...

2021. ápr. 29. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!