Mennyibe kerülne az átírás ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Szeretnékegy autót, amin tudok autószerelést gyakorolni, de viszont nem szeretnék rendszámosat. Egy olyan autó ami ideiglenesen ki van vonva a forgalomból, annak mennyi lenne az átírása, illetve kell rá biztósítás?2021. ápr. 15. 14:42
21/23 A kérdező kommentje:
#19, Nem tudhatod hogy nekem mi az élmény, senki sem egyforma, és egy szóval nem mondtam hogy roncsot akarok venni.
2021. ápr. 16. 16:19
22/23 anonim válasza:
Dehogynem roncsot akarsz.
Két esetben lehet egy autó rendszám nélküli. Még az előtt lett végleg kivonva a forgalomból, hogy vezettél az aktuális rendszert, tehát 10+ éve rohad valahol egy kert végében, vagy kintről, papírok nélkül bontásra behozott romhalmaz.
23/23 A kérdező kommentje:
#22 Nem roncsot akarok, egyébként is találtam már egy jó állapotút olcsón, már írtam is a tulajnak, májusban valószínűleg el is hozzuk, ha élőben is ilyen szép. Ennyit erről. Köszi az értelmes hozzá szóloknak a segítséget.
2021. ápr. 17. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!