Mennyibe kerülne az átírás ilyen helyzetben?
Baromi sok összetevős, Netrisk.hu fillérre megmondja.
Töltsd ki, meg kapod az ajánlatokat, elfogadni nem kell, semmilyen kötelezettséggel nem jár a kalkulátor használata.
#12)De vicces gyerek vagy,ki sem talaltam volna!Azt még azért elárulod,hogy mivel leszel előrébb azzal,hogy veszel valami roncsot,amiből mondjuk ki tudod bontani a lengőkart ,meg esetleg visszarakni?!
A szerelés ettől kicsit komplexebb dolog,mint hogy az udvar végében valami lekotlott szaron próbálsz kontárkodni.
Ilyen kérdezőnek senki se akarna szívesen segíteni aki bunkózik.
D. Brasco-val egyetértek. Semmi értelme egy roncsot szerelgetni otthon.
Amit én csináltam, hogy vettem magamnak egy olyan autót napi használatra ami tetszett és youtube-ról tanultam meg szerelgetni.
Sokkal jobb érzés dolgozni a saját autódon és látni, hogy szépül és megkapja a megfelelő karbantartást. Egy roncsnál semmi élmény.
Alap dolgokat tök jól meg lehet tanulni, szűrők, olaj, futóműalkatrészek cseréje stb. Vezérlés cserére azért szerelőhöz vittem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!