Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Mennyi kártérítést lehet kérni?

Mennyi kártérítést lehet kérni?

Figyelt kérdés
Tavaly autóbalesetben elhunyt anyukám. Azóta volt már pár biztosító nálam, de mind nagyon sokat le akart húzni rólam és mind más összeget mondott. Szóval mennyi kártérítést lehet kérni, ha autóbalesetben halt meg más hibájából?

2021. ápr. 8. 14:49
 1/5 D. Brasco ***** válasza:
51%
Várj,mindjárt nézem a varázsgömböm.....
2021. ápr. 8. 14:56
 2/5 anonim ***** válasza:
55%
Mi köze ehhez a biztosítóknak? Csak ahol az életbiztosítása volt annak van köze bármihez. Vagy perelni akarod a vétkes felet? Az meg ügyvéd. Szóval nem egészen világos.
2021. ápr. 8. 15:03
 3/5 anonim ***** válasza:
66%
Mi az, hogy pár biztosító? A vétkes fél biztosítója fizet. Egyébkéng fordulj ügyvédhez.
2021. ápr. 8. 15:08
 4/5 anonim ***** válasza:
30%

Brasco, meghalt az anyukája , legyen már benned empátia.

Kérdező, nem vagyunk ügyvédek, keress közlekedési ügyvédet.

Őszinte részvétem!

2021. ápr. 8. 16:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Én se értem mi ez a többes szám, meg hogy ki mennyit akar lehúzni. A vétkes fél biztositója van csak képben. Annak kell fizetni, persze ilyenkor keveset akarnak, akkor lehet perlekedni. Ha volt életbiztositás az meg nem vita tárgya mert fix összeg van fizetve.
2021. ápr. 9. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!