Fec kérdése:
Robogóval okoztam kárt kocsiba hogy lesz a biztosításom?
Figyelt kérdés
Robogóval okoztam egy kisebb kárt egy kocsiba kb 50ft elsőlámpa + lökhárító festés. A motoromra a GFB egy évre 4650ft . Az lenne a kérdésem hogy ezt a biztosító megtéríti-e és,hogy rajtam hogy hajtja be ? Nagyon magasra felemeli a biztosításom,
netán egyszerre kifizetteti velem ? Vagy ha valaki járt már így pontosan írja le !
2010. aug. 13. 21:47
2/3 anonim 

válasza:

A kötelező biztosítás arra van, hogy a másnak okozott kárt abból rendezi a biztosítód. Nem kell semmit fizetetned, semmit nem hajtanak be rajtad, jövőre más bonus-malus kategóriába sorolnak, az okozott kár összegének arányában.
3/3 anonim 

válasza:

Robogónál (segédmotor kategória) NINCS bonus-malus rendszer!!!
Ha fizetve van a biztosításod, akkor ennyi. Nem emelik, nem csökkentik, nem lesz semmi. De kissé soknak tartom a 4650-et, év végén nézz körül, találhatsz olcsóbbat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!