Egy ilyen elektromos robogóra/chopperre hol tudok biztosítást kötni és mennyiért?
Vásároltam egy ilyen elektromos járgányt használtan (2017-es modell), viszont mint olvastam, biztosítás is kell rá. Megnéztem több biztosító honlapját, viszont sehol nem találtam információt róla. Tudtok mondani egy biztosítót, aki köt ilyenre biztosítást nem horror áron?
#4-es: az teljesen elfogadható ár. Melyik biztosítónál van ilyen? Mivel ugye konrkét árakat a neten nem találtam, így ezért tettem hozzá.
OFF topic: Azért írtam, hogy nem horror ár, mert nem akarok annyit fizetni érte, mint amennyit majd a drónomra kellene (nevetséges például hogy a kb 50.000 Forintot érő DJI Spark drónomra évi 20k a biztosítás... Jó, egyesületeknél van kedvezmény, de ugye ott meg tagsági díj meg miegymás)
a netrisknél érdeklődj. Ez egy villany roller, erre még nemigen van biztosítás, de a segédmotoros kategóriában bátran fizethetsz valamennyit. Legalább egy azonosító kell...mondjuk alvázszám, vagy ami a blokkon, adásvétwlin ban.
Balahogy be kell azonosítani, ha a rendőr megállít.
Köss egy olcsó kgfb-t, oszt jónapot. Ez a villanyroller még nem kiforrott üzletág.
a gázkar az csak legenda..nem attól segédmotor.
Ez egy korszerű villanyroller eredetileg. Ilyeneket adnak Budapesten a luxusszállók vendégeinek városnézésre(a szűken vett Belváros, szigorúan idegenvezetővel. Imádják a turisták)
Legyen biztosításod, ne adj fogást a rendőrnek.
(amúgy ezeket a beszélgetéseket olvassák ők is, úgyhogy ismerik a problémát)
Csak ügyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!