Mennyi ideig tart megvenni egy használtautót?
Figyelt kérdés
Onnantól, hogy kinézted az autót, mennyi ideig tart, míg a neveden lesz a biztosítással együtt? 2 hét elég rá?2020. dec. 10. 19:45
11/19 anonim válasza:
"3 - Eredetiség vizsgálat igazolás kell az autó névre írásához, amit műszaki állomáson adnak ki."
Ebbe belekötök, nem csak műszaki állomáson.
Én olyan helyen csináltattam, ahol nem műszakiztatnak.
12/19 veterán vas válasza:
Ha tényleg akarod, akkor kettő munkanap (48 óra) elég "tól-ig" minden elintézésére.
13/19 A kérdező kommentje:
Online én nem tudok biztosítást kötni. Bankszámla nélkül lehet autót venni, ill. biztosítást kötni?
2020. dec. 10. 22:50
14/19 A kérdező kommentje:
Külföldi bankkártyám van, de azt nem akarom használni, mert levon egy csomó költséget, ha más országban használom
2020. dec. 10. 22:51
15/19 A kérdező kommentje:
Meg szerintem a biztosító el sem fogad külföldi bankkártyát. A közművek is csak magyar bankszámláról tudnak pénzt levonni.
2020. dec. 10. 22:52
16/19 anonim válasza:
Fizetni tudsz több módon is, szerintem akár csekket is küldenek (60 napod van rendezni).
17/19 anonim válasza:
Vagy bármelyik biztosítás broker megköti neked telefonon keresztül. Csak őket szerintem nem tudod vasárnap este 9-kor elérni, míg online igen.
18/19 anonim válasza:
Nem is kell bankszámla számot megadni a biztosítás kötéséhez.
A biztosítás a megkötés pillanatától érvényes, küldenek egy visszaigazoló emailt, de 60 nap fizetési haladékkal indul, később küldik a csekket, vagy egyszerűen besétálsz az egyik irodájukba és ott befizeted a díjat, de a lényeg, hogy fizetés nélkül is érvényes a biztosításod, csak tudd igazolni a megkötését.
19/19 anonim válasza:
Ideális esetben 1 nap megvenni, 1 nap elintézni a papírokat, 1 nap átnézetni szerelővel, még aznap megrendelni a cserealkatrészeket és 1-2 nap beszerelni (beszerzés ideje + szerelés). Ez ha jól számolom, akkor 4-5 nap minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!