Meg húztam egy parkoló autót. Be vonjam a biztosítót, vagy ne?
Figyelt kérdés
Sajnos sikerült egy parkoló autót meghúznom, aminek a bal első sárvédő íve kissé behorpadt, illetve az első lökhárítójáról is lejött a festés. Ebben az esetben mi lenne a jobb döntés? Be vonni a biztosítót, vagy inkább megállappodni a tulajjal? Attól tartok, hogy a biztosító jelentősen megnövelné a kötelező biztosításomat. A kár kb 80-100k körül lehet.2020. szept. 24. 20:07
1/5 anonim válasza:
Tulajnak adj egy százast és kész.
3/5 A kérdező kommentje:
A tulajjal beszéltem, neki mindegy, hogy én vqgy a biztosító fizet, csak javítsák ki a hibát. De ha jól sejtem jobban járok ha én fizetem.
2020. szept. 24. 23:54
4/5 anonim válasza:
Töltsd ki a biztosítónál a kalkulációt mennyivel emelkedne ha ők fizetik.
Ha B10-ből B8-ba tennének vissza + károkozói pótdíj akkor nem olyan vészes a dolog. Viszont ha A0,B1,B2-ben vagy akkor sokkal jobban jársz ha zsebből fizeted és mindenki boldog. Nagyjából az első év különbözete több lesz mint a tényleges javítás.
5/5 A kérdező kommentje:
Ja igen azt nem írtam de B5-ben vagyok a Waberernél.
2020. szept. 25. 00:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!