Egy gj elsodorta a szabályosan parkoló szgj-m tükrét. A követő szgj vezetője hátulról lefényképezte, és a helyszínelőknek tájékoztatást adott. A Pénzügyi Békéltető Testület (PBT), meghallgatásunk után, a bírósági utat javasolta. Hogyan tovább?
A Biztosító szerint 150eFt, de 5.200Ft/óra munkadíjjal. Kalkulációt még nem készíttettem, de a márkaszervízemben a kifüggesztett szerelői óradíj, pl. 20.000Ft.
Laikus becslésem szerint 250-300eFt bttó.
A rendőrségi ügyintéző szerint a biztosítónak elég kell hogy legyen, amit a Határozatukban leírtak.
Jelenleg azt emésztgetem, hogy a rendőrségi Határozatnak a PBT-nél semmi súlya nem volt.
Ezek szerint a Te véleményed is ez?
Sőt azt sem értem, hogy ha van érvényes GFB, akkor mi közöm a károkozó gj tulajdonosához.
Pontatlan voltam.
A helyszínelés, a tanú, majd a károkozó gj tulajdonosának meghallgatása után készült a rendórségi határozat, amit sem a biztosító, sem a PBT nem tartott elégségesnek!?
Ui: A biztosító elmeszelt, ezét fordultam a PBT-hez. Ott közös meghallgatás után a PBT is ezt tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!