Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Eredetvizsgálatra viszek egy...

Eredetvizsgálatra viszek egy autót aminek bele van vágva egy vonal az alvázszámába. Ez mennyire gond? Átengedik ettől még?

Figyelt kérdés
Az alvázszámba van húzva egy vonal, de attól még a karakterek látszanak, olvasható, csak belevágtak. Ez mennyire számít majd problémának? Elfogadják? Ha nem, mit mondanak az eredetvizsgán, mit kell csinálni? Mi a helyzet ezzel kapcsolatban?

2020. szept. 5. 13:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

vidd el, és bölcsen hallgass. Majd ha kérdeznek, akkor röviden válaszolj. Ott elvileg nem hülyék vannak, megfelelő eszközeik vannak arra, hogy meállapítsák, van-e umbulda.

Ha kéztördelve elkezded a szabadkozást, az biztosan figyelemfelkeltő. Légy laza, ne szólj egy szót sem...sőt ne is kérdezz. Majd ők.

2020. szept. 5. 14:39
 2/2 anonim ***** válasza:

El viszed , nem szólsz csak , ha kérdeznek . Ne idegeskedj , ha kérdezik , hogy ez meg mi akkor annyit mondasz , hogy most vetted nem tudsz semmit az autóról csak át akarod íratni .

Nekem volt olyan autóm amiben nem volt motor szám forgalmiba be írva , hogy nem olvasható és az alváz szám sem volt valami toppon szóltak , hogy majd , ha át van iratva kérni kell másik alváz számot , stb peresze tudod ki kért át írattam azt kész a rendőr igazoltatott 1x nézték meg azt őt sem érdekelte látszott annyira , hogy olvasható legyen így is adtam el és a következő tulajnál ugyan ez volt .

2020. szept. 7. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!