Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Kivonták az autót a forgalombó...

Kivonták az autót a forgalomból, hogy fellebbezhetek?

Figyelt kérdés

Az átírással önhibámon kívül csusztam 2napit(járóképtelen volt az autó) nem voltam képes eljuttatni az eredetiségvizsgára.

Mit tehetek, hogy azonnal visszavonják a bírálatot?

2020. aug. 5. 14:48
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Miért volt jarokeptelen az autó?
2020. aug. 5. 14:53
 2/7 anonim ***** válasza:

2 nap után kivonták? Nem több volt az?

1, 2 hónapra vannak ezek megadva.

2020. aug. 5. 14:59
 3/7 anonim ***** válasza:
2-es, 2 nappal túlcsúszott a határidőn.
2020. aug. 5. 15:09
 4/7 A kérdező kommentje:

Elektromos hiba, letiltott az autó, 2naptari napot csusztam mert aznap(mikor sikerult az eredetvizsgat megoldani) mar nem tudtam bemenni a hivatalba.

Az eredetvizsgán és az okmányhivatalban is azt mondták, hogy nem lesz gond a csúszás miatt...erre most kaptam a levelet, hogy kivonják 2 hónapra ... Hova kéne mennem ezzel? Okmányhivatal? Vagy Kormanyhivatal?

2020. aug. 5. 15:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy már működőképes az autó.
2020. aug. 5. 15:44
 6/7 anonim ***** válasza:

világos, de én csúsztam másfél hetet is valamikor, és nem volt belőle semmi.

"Az autó átírás 15 napon túli késedelmes intézésekor abban az esetben tekintenek el a büntetéstől, ha a tulajdonos abszolút mértékben igazolni tudja azt, hogy önhibáján kívül került ebbe a helyzetbe. Azonban, ha saját hibából ered a vétség, tehát nem történik meg határidőben az átíratás, akkor számolni kell azzal, hogy a hatóság kivonathatja a gépjárművet a forgalomból. Hogy ez milyen hosszú időtartamra történik, az a mulasztási idő hosszától függően a következő képen: ha a késedelem meghaladja a 30 napot, akkor két hónapra vonják ki, amennyiben a késedelem 31 és 90 nap közé esik, akkor négy hónapra, 91 nap és 180 nap között hat hónapra, amikor pedig 180 napnál is több a késedelmes napok száma, akkor egy évre vonhatják ki a forgalomból az autót."

2020. aug. 5. 16:05
 7/7 A kérdező kommentje:
És én ezt hogy tudom bizonyítani?
2020. aug. 5. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!