Neon cső alvázra?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy alváz neonra lehet engedélyt, műbizonylatot vagy valamit szerezni, hogy ne buntessenek meg? Most lett meg az első kocsim, egy vectra b, hátsó legterelo, spotr felni, sport gumi, karbon fólia stb és azért még egy neon elfer e az alvázra😝 csak inkább az engedélyt villogtatnam, mint a deák Ferit :P na m1 előre is köszi a válaszokat! (nem találtam más kategóriát :D)

2020. júl. 15. 20:08
 1/3 anonim válasza:
100%
Arra nem tudsz engedélyt kérni. Engedély nélkül pedig drága lessz az biztos. Mostmár a gyári kerék méretre is rávannak feszülve. Abból se rakhatsz nagyobbat max 1 collal ha jól tudom.
2020. júl. 15. 20:15
 2/3 anonim ***** válasza:

a gyártó illetve a forgalmazó, vagy a beszerelőtől kell beszerezned a műbizonylatot.

Ha ezek nem tudnak, nem akarnak adni akkor onnantól illegálisnak fog minősülni az átalakítás.

aminek láthatasz az úton azok 99% illegális....

2020. júl. 15. 21:39
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy feltenni fel lehet a neont teljesen szabályosan (bár inkább LED lesz az), de menet közben és/vagy közúton/közterületen nem használhatod, csak pl. otthon a kertben.
2020. júl. 15. 21:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!