Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Muszáj bejárni KRESZ órákra?

Muszáj bejárni KRESZ órákra?

Figyelt kérdés
Azt mondja ismerősöm van ahol igen, van ahol nem érdeklik őket, majd megtanulod könyvből/tesztekből, és bejössz vizsgára, ha sikerül, sikerül, ha nem, nem. De, van aki azt mondja úgysem lehet könyvből/tesztből megtanulni. Most akkor mi az igaz? És milyen egy ilyen óra? Mennyit kell ott lenni, mit csinálni? Olyan, mint a suliban egy óra? Van egy tanár, és elmondja a dolgokat, lehet kérdezni?
2010. aug. 2. 15:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem olyan mint a suliban. Vagytok kb 15-20-an egy teremben az előadó ledarálja az anyagot, ti hallgattok, jegyzeteltek ha akartok aztán hazamentek. Van ahol van jelenléti ív, oda érdemes bejárni, de szerintem sehol sem kötelező. A lényeg hogy a vizsgára tanuld meg rendesen.
2010. aug. 2. 15:27
 2/9 anonim ***** válasza:

Elvileg kötelező bejárni mert ha nem jártál tanfolyamra akkor nem vizsgázhatsz. Általában nem érdekli az autósiskolákat hogy bemész e vagy sem, a lényeg hogy fizesd ki a tanfolyamot.

Volt olyan aki egyszer se ment be tanfolyamra mert a munkája miatt nem ért rá ezért otthon tanult és elsőre átment.

Nálunk olyan volt hogy volt egy kisebb csoport és az oktató elmagyarázott egy részt és utána pedig ahhoz kapcsolódó tesztet töltöttünk ki. Nem nagyon érdekelte ha nem tudtad, ez csak azért volt hogy saját magad ellenőrizd hogy mit tudtál megjegyezni. Nem minden oktató töltet ki tesztet de a mi oktatónk ezt csinálta.

Nem kellett magunkkal vinni semmit csak egy füzetet és egy tollat amibe jegyzetelünk.

Könyvből érdemes tanulni utána meg sok tesztet kell csinálni mert van olyan kérdés ami beugratós és hiába tudod jól a KRESZt, ha nem ismered a kérdést akkor könnyen bebukhatod.

2010. aug. 2. 16:00
 3/9 anonim ***** válasza:
30%
menj be hülye gyerek! az ilyenek miatt vannak a balesetek, mert nem ismerik a kreszt!
2010. aug. 2. 16:19
 4/9 A kérdező kommentje:
Na, jah aki megcsinálja a KRESZ vizsgát, biztos végig puskázott mi? Kétlem!
2010. aug. 2. 16:24
 5/9 anonim ***** válasza:
37%
Az ilyen felfogású gyökerek miatt vannak a halálos közúti balesetek! Mert nem ismerik, vagy basznak rá a KRESZ-re!! Szánalmas még a kérdés is! Takarodj be az órára és tanuld az elméletet! Nem hiszem, hogy sok idődet venné el!....
2010. aug. 2. 16:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Eszem megáll, megkérdezem, hogy muszáj-E(!) bemenni KRESZ órákra, és itt egyesek, meg leordítanak, mintha kinyírtam volna a családjukat! De, tudom, hogy Ti, csak itt tudtok beszólni a másiknak, érdekelne, hogy a BMW-s kigyúrt kemény csávónak is így ordibáltok ha nem indexel!
2010. aug. 2. 16:39
 7/9 anonim válasza:
100%

Nem, nem muszáj bejárni :) Viszont ha otthon egyedól készülsz fel legalább annyi időt elvesz Tőled, mintha bemennél az előadásra!

No meg, ha valami nem teljesen egyértelmű akkor egyből kapsz is rá magyarázatot!

Egyszóval nem nem muszáj, de szerintem érdemes!

( Hajrá! Nekem ma lett meg a KRESZ vizsgám :])

2010. aug. 2. 17:06
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
hát én tuti oda dudálok a bmws nem indexelős gyökereknek, nem félek!
2010. aug. 2. 19:41
 9/9 anonim ***** válasza:

mocijogsi.hu-nál nem kötelező, én mondjuk kénytelen-kelletlen bejártam (sz@rt se ért mert anyagdarálás volt, meg egy óra volt oda ki az út). Nekem is ma lett meg a KRESZ-em, M-re :)

16/F

2010. aug. 2. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.