Kötelező bejárni KRESZ oktatásra?
Figyelt kérdés
Megszeretném csinálni az M es jogsit, viszont nincs kedvem bejárni órákra, meg van is kedvem... szaval olyan... Kell a jogsi mert tényleg, de beülni az órákra... Ismerősöm azt mondta, hogy nem kötelező, de hamár kifizetted sokat segít... Igazából, milyen órák? Olyan mintha iskolába ülnék?2009. aug. 7. 12:05
1/11 anonim válasza:
Igen kötelező,azt iskola válogatja elnézi e ha hiányzol.
2/11 anonim válasza:
Ha kell a jogsi akkor ülj be ember....
Számomra mondjuk kib*szott unalmas volt, 3 órás volt 1 "óra", de megérte
rajzolgattam alatta, meg haverral dumáltunk :)
3/11 anonim válasza:
Én most jártam és ha 2 alkalomnál többet hiányzunk akkor nem engedhetik vizsgára
4/11 anonim válasza:
Nekünk mindig alá kellett írni a jelenléti ívet, és csak akkor vizsgázhattál, ha az órák valamennyi százalékán részt vettél. Én B-n voltam, de az oktatás együtt volt az M-esekkel, és rájuk is ugyan ez vonatkozott.
5/11 anonim válasza:
Be kell járni, ha kihagysz egy-egy órát, azokat pótolni kell az iskolavezető által megjelölt időpontban.
6/11 anonim válasza:
A kressz akkor kötelező ha közlekedésbe mész! Ha pl. rétre, pályán használod akkor nem kell. De ha főútra mész ki, bizony muszáj kresszt tanulni.
7/11 anonim válasza:
Nem kötelező. Én most jártam 3 hónapja kreszre és oktató mondta, hogy van még egy ember aki majd jön velünk vizsgázni csak ő órákra nem jár.
8/11 anonim válasza:
Nem kötelező. De akkor is nehéz megszerezni az első kategóriát ha minden órán ott vagy. A másodikat már könnyebb már a meglévő kresz ismereteid alapján és akkor már nem kell EÜ vizsgáznod.
9/11 anonim válasza:
A nem kötelezőt úgy értem semilyen törvény sem írja elő. Ha rád erőltetik az az iskola döntése. (van ahol nem engednek vizsgára hogy ne rontsd az átlaguk) Én két éve csináltam teher jogsit idén nehéz pótot. Ha kifizeted a tanfolyás díját azt már nem várják el hogy be is ülj.
10/11 anonim válasza:
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-08-07 16:40
nem ma válaszoltál erre a kérdésre, de ahogy nézem el sem olvastad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!