Mától (2011 01 01. ) Nem kötelező járni KRESZ oktatásra?
Ezt nem is tudtam.
Mintha eddig másként lett volna...
Ugyan úgy leszarták az eladáson az anyagot, majd begyakorolták a programot és elmentek vizsgázni, csak az a különbség, hogy mostmár nem kell kifizetni 10k Ftot egy felesleges oktatásért, amikor ott a tankönyv.
Aki akarja az úgyis megfogja tanulni, aki vezet, mert gondolom mkinek van a rokonságban/ismerősök között olyan, aki tud autót vezetni, attól megtudja kérdezni a dolgokat.
De ez hogy működik a gyakorlatban?
Hogy kapom meg a vizsgafeladatokat?
Ezzel alaposan vissza lehet élni-nem? Sokan kinézik majd a megoldásokat kinézik a kreszkönyvből..-vagy nem?
Bocsi a hülye kérdésekért, de én még csak az idén készülök letenni a jogsit, úgyhogy nagyon érdekel a dolog.:P
Én tavaly tettem le a jogsit, de gondolom most is úgy van még.
Volt rendes oktatás, az elején, amikor befizettem a pénzt, kaptam egy cd-t a gyakorló feladatokkal. A tankönyvet nem is volt, muszáj megvenni, talán 1 ember vette meg. Rendesen leadták az anyagot, jegyzeteltem, odafigyeltem.. Nagyon kevesen mennének át, ha nem lenne cd. Olyan röhejes az egész, hogy pontosan ugyanaz a program volt a vizsgán is. Ugyanolyan ránézettre, és a kérdések, válaszok is ugyanazok voltak, ugyanolyan sorrendben. Volt kérdés, aminél nem is tudtam pontosan a választ, csak a gyakorlásból megmaradt emlék miatt nyomtam rá. Most megcsinálom a programot 55 pont körüli lesz, a szüleim, akik már vagy 30 éve vezetnek balesetmentesen nekik is annyi lesz. Szóval ez a program úgy sz*r ahogy van. Nem is kreszből vizsgázol, hanem, hogy milyen jó a memóriád kb. Tankönyvem nem is volt, aztán forgalmi előtt mondta az oktató, szerezzek be egyet, és nézzem át, elolvastam az egészet, sok mindent tudtam, és csak elmélyítette a memóriámban, de egy-két új dolgot is találtam benne. Szóval akármennyire tudod a kreszt, egy hétvége alatt lazán kiolvasod a könyvet, nem árt..
14:03!
de igen, igaz!
Hivatalos források is igazolják.
tényleg?
úgy tudtam, hogy csak tervbe vették. de akkor ok.
Most mit sírtok?
Eddig sem volt kötelező bejárni, csak papíron...
Szobatársam tavaly csinálta meg, pé-szo-vas volt a tanfolyam asszem 3 hétig. Ő ezeken a napokon otthon volt Szombathelyen.
Megkérdezte baj-e ha nem jár be? Azt mondták, hát majd odaírják mindig a jelenléti ívre.
Egy órán nem volt bent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!