Mekkorának kéne lenni a kötelező felelősség biztosításnak?
Mi olyan meglepő a 60ezres csekkben?!?Vagy annak idején nem tudtad mennyi az éves összeg??Mert azt erősen kétlem!
Egyebkent mivel a kgfb nem egységáras kalkulátorokkal lehet kiszamolni mennyi az annyi...mint pl a netrisk
Egyébként ha éves díj a 60.000 Ft, akkor az még reális is lehet.
Mióta van autód, milyen a bónusz-malusz besorolásod, évfordulókor mit írtak a levélben?
Hopp azt most néztem hogy az allianznál van.
Az első biztosításom nekem is ott volt valami 250ezerért :D az autókereskedő köttette velem én meg akkor még naivan belementem.
Válts valamire évfordulókor ha ez nem éves díj (bár az allianznál kétlem) ha viszont éves akkor elfogadható.
Köbe/posta/generali...
Harmadik éves biztosítás fizeted be.
Két évente mész fel egy bónusz fokozatot, szóval B1-ben lehetsz, ez nem sok kedvezmény.
Az életkorod és a lakheyed számít a leginkább, azok tudják nagyon módosítani a díjakat.
60ezret fizetsz 23 évesen, tuti hogy nem Budapest. Ott 100ezer körül indulnál.
Ahogy már írták, kalkulálj online, nem kerül semmibe. Nagy eltérések lehetnek biztosítók között is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!