Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Autó vásárlás üzembentartó...

Sandol kérdése:

Autó vásárlás üzembentartó megjelöléssel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ha veszek egy autót, aminek az üzembentartója édesanyám lenne, akkor hogy tudom elintézni a vásárlásnál, hogy ő legyen az.

Érthetőbben:

Kinéztem egy autót, csak le kell mennem érte vidékre. A biztosítás miatt szeretném édesanyámra iratni az üzembentartóit. Ugye úgy kéne elhoznom az autót, hogy már van rajta biztosítás. Tehát anyukámra kéne megkötnöm, de még ott üzembentartói szerződést nem tudunk kötni, csak ha hazaértem. Ha a rendőr megállít, akkor csak az adásvételit tudnám bemutatni, de a biztosítás más névre szólna.

Mi ilyenkor a szabályos teendő?

Köszönöm a segítséget!

2020. máj. 21. 16:38
 1/1 anonim ***** válasza:
A rendőr még nem tudja, hogy a tiéd az autó, még az eladó tulajdona akinek van kötelezője. Szerintem.
2020. máj. 21. 16:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!