Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Van egy autom ahol B3 bonus...

Van egy autom ahol B3 bonus maulsom van. Ha most veszek egy ujat (masodik auto lesz) akkor az A00-rol fog indulni?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 10. 16:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen.

Minden autóra külön van bonus-malus.

2020. ápr. 10. 16:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez a rendszer akkor teljesen ertelmetlen.
2020. ápr. 10. 16:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Igen. De ha utána eladod a másikat, át tudod vezetni a jobb bónuszt a megmaradt autódra.

Nekem motorral volt így. Vettem egy másikat, de a régit nem adtam el, hanem egyszerre kettő volt egy darabig, majd átvezettem a jobb bónuszt, amikor a régit sikerült eladni.

2020. ápr. 10. 16:39
 4/9 anonim ***** válasza:
46%

Miért értelmetlen?

Ahogy már írták, abban az esetben, ha egy autód van, a bónusz átvihető arra, de a kérdésedben azt írtad, második autó lesz, tehát A0-ból indul a biztosítása.

2020. ápr. 10. 17:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg értelmetlen.

Ha már van egy autóm és azzal évek óta nem okoztam balesetet, akkor egy második autóval miért lennék kockázatosabb ügyfél?

2020. ápr. 10. 20:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen értelmetlen.

Ha egy adott autó után már többévi díjat fizettél a közösbe, akkor lassacskán kedvezményt kapsz.

A másik miatt még nem, fizettél semmit, majd arra is kapsz kedvezményt, ha azzal is képezel egy induló tőkét.

2020. ápr. 10. 21:30
 7/9 anonim ***** válasza:
95%
Az az értelme annak hogy külön van hogy így valószínűbb hogy annak a nevén van a biztosítás aki használja. Tehát ha mondjuk van valaki rokonod aki b10 ben van akkor nem az egész rokonság az ő nevére íratja az autót, mert hogy akkor olcsóbb. Én ezt az indokot találom a legvalószínűbbnek.
2020. ápr. 11. 00:55
 8/9 szilas72 válasza:
30%

Ha egynél több autóm van, PL. mert egy melós meg egy családi a tudomány mai álása szerin akkor-is csak egyet tudok vezetni egy időben. Ha biztosítást kötsz ott a kérdés: ki vezeti a gkt. Ha más is akkor máris ugrottál feljebb. Szokásos sz..ágó biztositok általi lehúzás az egész.

Normális országokban NÉVRE szól a biztosítás nem autóra.

2020. ápr. 12. 15:13
 9/9 anonim válasza:
névre ÉS autóra,mert Angliában sem vezetheted bárki autóját,csak a sajátodon kivül azét akinek az autójára van kiegészitésed,hogy vezetheted,de ez nem jelenti azt,hogy bárkiét vezetheted.igy sajnos nem csak névre szól-mint irtad.
2020. ápr. 13. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!