Van egy autom ahol B3 bonus maulsom van. Ha most veszek egy ujat (masodik auto lesz) akkor az A00-rol fog indulni?
Igen.
Minden autóra külön van bonus-malus.
Igen. De ha utána eladod a másikat, át tudod vezetni a jobb bónuszt a megmaradt autódra.
Nekem motorral volt így. Vettem egy másikat, de a régit nem adtam el, hanem egyszerre kettő volt egy darabig, majd átvezettem a jobb bónuszt, amikor a régit sikerült eladni.
Miért értelmetlen?
Ahogy már írták, abban az esetben, ha egy autód van, a bónusz átvihető arra, de a kérdésedben azt írtad, második autó lesz, tehát A0-ból indul a biztosítása.
Tényleg értelmetlen.
Ha már van egy autóm és azzal évek óta nem okoztam balesetet, akkor egy második autóval miért lennék kockázatosabb ügyfél?
Nem feltétlen értelmetlen.
Ha egy adott autó után már többévi díjat fizettél a közösbe, akkor lassacskán kedvezményt kapsz.
A másik miatt még nem, fizettél semmit, majd arra is kapsz kedvezményt, ha azzal is képezel egy induló tőkét.
Ha egynél több autóm van, PL. mert egy melós meg egy családi a tudomány mai álása szerin akkor-is csak egyet tudok vezetni egy időben. Ha biztosítást kötsz ott a kérdés: ki vezeti a gkt. Ha más is akkor máris ugrottál feljebb. Szokásos sz..ágó biztositok általi lehúzás az egész.
Normális országokban NÉVRE szól a biztosítás nem autóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!