Szerintetek el merjek egyedül indulni a szomszéd városba (15 km)?
Igazán nem értem, MO-on aki jogosítványt kap, az képtelen vezetni?
Amikortól a kezedben van, attól kezdve EGYEDÜL KELLENE vezetni, mert CSAK ÍGY lesz tapasztalatod, amíg valaki melletted ül és mondja, MIT CSINÁLJ, addig nem.
Menj nyugodtan, a 15 km eleve nem távolság, másrészt meg elvileg megtanultad, mit kell csinálni.
Rengeteg ilyen kérdés van most az elmúlt időben!
Ha ennyire fosstok autóba ülni és vezetni akkor minek erőltetitek??? De most komolyan??
Kötelez rá valaki?? Vagy mi??? Nem mondja ki törvény hogy kötelező vezetned!
Ha meg annyira vezetni akarsz akkor vedd a bátorságot és csináld, ne itt nyafogj nekünk!
Nem értem az ilyen kérdéseket
16 éves a jogsim, évek maradtak ki, ha nem érzem komfortosan magam egy szituációban vagy problémám van valamivel, veszek pár órát oktatótól, az oktató rámutat a hibáimra, elbúcsúzunk, az élet megy tovább....
De itt napi szinten mennek a kérdések a félős, pánikolós jogsival rendelkezőktől...komolyan, vagy erőt vesztek magatokon, vesztek még pár órát és megnyugodva vezettek vagy mindenki érdekében: NE akarjatok vezetni!
Szerintem nyugodtan tanulj meg egyedül vezetni. Nem ülhet mindig ott valaki melletted.
Először kicsit furcsa lesz de hidd el hamar meg lehet szokni és lesz végre egy kevés önbizalmad.
15 kilométer az bakfitty ha azt nem vállalod akkor, hogy akarsz vezetni? Nem csak egy településre kaptál jogosítványt, bizony megeshet, hogy egyedül kell több 100 kilométert menni akár idegen országban is, nagyvárosban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!