Ezesetben mi lesz a folyamat? Milyen döntésre számíthatunk? (Bőven lent)
Nem kell rendőrt hívni.
Ha elismeri a felelősségét, akkor kitöltitek a kék-sárgát, a hölgyikével ráíratjátok a megjegyzéshez, hogy elismeri a felelősségét. Majd a hölgyike biztosítója kifizeti a károtokat.
Milyen papírt írtatok?
Kárbejlentőt? Akkor nincs miről beszélni.
Ha valami kamu fecnit firkált akkor bukta, ne ügyfélfogadásra várj meg miegymást, fel kell jelenteni mielőbb. Szólni neki, hogy megtörtént a feljelentés. Hidd el, rohanni fog a 75.000 Ft-tal, akkor visszavonod.
Egyébként én is erre gondoltam, hogy közölni kéne vele és biztosan rohanna....:D Hivatalos papírt töltöttek ki, bár én sajnos nem értek hozzá milyet. (Még nem láttam saját szemmel, nem jártam otthon, de aput ismerve mindig nála van minden ilyen papír)
Apám ért ezekhez, csak nem akarom felzaklatni őket a kérdéseimmel, van elég bajuk, minthogy állandóan felhozzam, hogy hogy áll ez a dolog. Csak mégis kíváncsi voltam ezesetben mit várhatunk.
Köszi mindenkinek!
Nem tudom hogy milyen szín az ahol 1 elem 60ezer ft, kicsit drágának ítélem.
Az is érthető hogy ha a károkozó családja nem akarja hogy irreálisan sokat fizessen a károkozó, de az is hogy nem akartok ezen bukni.
A fényezés hiába sok, az ajtó szerintem jó áron volt.
3 lehetőség van: kibékültök az 50ezerrel, biztosítóval intézitek vagy pedig ő adja be a derekát és kifizeti a 75öt.
Én azt nem értem hogy miért kell mindenképp a biztosítóhoz ragaszkodni, miért kell a másikat szívatni?
Nekünk a leparkolt autónkról levitték a tükröt, egy rendőrségi cetlit találtunk rajta. A kàrokozó szerette volna biztosító nélkül intézni, a rendőr segítségével adatokat cseréltünk és mondta hogy ha nem sikerül megegyezni akkor szóljunk vissza
6:én azt nem értem mi ebben a szívatás.
Persze, nől valamennyit a biztosítás, de ez esetben pl tutti kevesebbet, mint 75 ezer ft.
Amúgy pont az ilyen esetek miatt kell ragaszkodni. Elsőre nem mindig látszik a teljes kár.
Ha bónusz 10-ről bónusz 8-ra esik akkor annyira nem vészes, viszont 0-ból malusba pl már igen. Ezt nem tudhatod.
Másrészt az tényleg nem mindegy hogy megcsináltatod magadnak x összegért és akár még rá is teszel (60ezres fényezés) vagy együtt odamentek a szakszervízbe és a másik fél fizeti amit ott mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!