Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Nemrég totálkárosra törték az...

Nemrég totálkárosra törték az Opel zafiránkat. Nemrég voltak felmérni. Szerintetek mire számíthatunk? Mennyit kaphatunk a biztosítótól?

Figyelt kérdés
2017. jan. 5. 14:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Aki ennyi infóból pontos választ ad neked, annak egy hónapig fizetem a sörét! :-)
2017. jan. 5. 14:49
 2/8 A kérdező kommentje:

:)

2004-es, 1,8-as, benzines, gondolkoztam, mit lehetne még írni, de aztán még ez is lemaradt. Mit vesznek ilyenkor figyelembe? Gyakorlatilag teljesen fel volt újítva.

2017. jan. 5. 15:03
 3/8 anonim ***** válasza:
A hasonló paraméterű, eladó használt autók hirdetéseiből ítélve szerintem max. 1 millió forintra számíthatsz, de még az sem biztos.
2017. jan. 5. 16:51
 4/8 anonim ***** válasza:

egyes, egy próbát megér ;)

850e Ft + roncs, összesen kb. 1,1M

2017. jan. 5. 18:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Remek! 😞 A javításokkal együtt benne van 2-2,5-be. Pont ey éve vettük 1,4-ért, még 400-al tartozunk(nem banki költség) az árából, a férjem munkába se tud járni nélküle normálisan. Dühös legyek, csalodótt, vagy elkeseredett? (Bocsánat!) 😭
2017. jan. 6. 09:59
 6/8 anonim ***** válasza:

annyi tuti nem lesz. ;)

ha csak fele lenne a javítási költség, a biztosító már azt sem fizetné ki, egyszerűen nem éri meg.

2017. jan. 7. 08:07
 7/8 A kérdező kommentje:
860 lett. Elkeserítő!
2017. febr. 11. 00:10
 8/8 anonim ***** válasza:
A semminél azért mindenképpen több. Ha egy hasonló autó nem is, de egy picivel régebbi vagy kisebb azért kijön ennyiből is, amíg nincs más.
2017. febr. 11. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!