Használtautó vásárlás után mik a teendők hogy az autó teljes mértékben forgalomba helyezhető legyen az én nevem alatt?
Adott egy 1,4-es F Astra 150.000Ft-ért használtan. Annyi a baja hogy júliusban lejárt a műszakija. Mik a további teendők miután megveszem az autót?
Gondolok itt a papírmunkákra műszakiztatás, biztosítás stb... És hogy kb ez az egész papírmunka mennyibe fájna a zsebemnek úgy kb?
Első autó lesz és nemtudom hogy mik azok a papírmunkák amiket el kell végezni.
Köszönöm a válaszokat! :)
A neten van egy vagon kalkulator ahol fillerre pontosan ki tudod szamolni mennyibe lesz ez neked!
A masik viszont,tekintve az összeget,ugyan nem láttam az autot nem tudom hogy nez ki,de van egy olyan sejtesem hogy a muszaki azert jart le mert egyszeruen nem ment at a vizsgan!Ugyhogy meg mielott megveszel egy adag hasznalhatatlan vasat,főleg elso auto gyanant,ajanlom hogy nezesd meg egy hozzaertovel is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!