Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Hogyan zajlik ez a folyamat?

Hogyan zajlik ez a folyamat?

Figyelt kérdés
Magyarországra költöztem,még nem volt magyar rendszámú autóm,de szeretnék venni és fogalmam sincs,hogy itt hogy megy ez..
2017. dec. 24. 22:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Megveszed es kesz. Magyar lesz a rendszam.
2017. dec. 24. 22:19
 2/9 A kérdező kommentje:
ug ertetem,papir dolgokat ertem...pl névre iratast stb..
2017. dec. 24. 22:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Új vagy használt?
2017. dec. 24. 22:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha nem magánszemélytől veszed, akkor majdnem mindegyik eladó hajlandó neked megcsinálni a papírmunkát. Ez használt autó esetében:

- Forgalomba hozatal (ha szükséges)

- Átírás költsége

- Eredetiségvizsgálat költsége

A kötelezőt is mindenki szivesen megkötné neked, de szerintem inkább menj a netrisk-re ott ki tudod választani a legjobbat és csak pár perc az egész.

Az adásvételire figyelj, mert fontos, hogy minden szükséges adat rajta legyen (pl adás-vétel dátuma + óra + perc) különben az okmányiroda megtagadhatja az átíratást.

2017. dec. 24. 22:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Mármint nem a "költségét" csinálja meg, hanem sokszor a kereskedő az autó árát az átíratás költségeivel együtt érti. Ha pedig nem, akkor a költségek fejében megcsinálja neked.
2017. dec. 24. 22:51
 6/9 A kérdező kommentje:
használtat akarok venni..koszonom mindenkinek...az én országomba 20perc allat megvan minde(uj tábla,konny,adok,muszaki) es csak egy helyre kell elmenni..
2017. dec. 24. 23:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Itt is megvan, időpontot kérsz az okmányirodában és kész. Új rendszám csak akkor kell ha nincs a kocsin, megveszed, az összes papírral beballagsz egy okmányirodába, átírják, megkapod a forgalmit, kötelezőt meg 5 perc neten megkötni. Ha kereskedőtől veszed akkor pedig alkudd bele, elintéznek neked mindent.
2017. dec. 25. 09:12
 8/9 A kérdező kommentje:
koszonom!igy már mindent ertek,hogy is mint
2017. dec. 25. 12:20
 9/9 A kérdező kommentje:
nálunk,mindig új táblát is kell venni,azé is tetem fel itt a kérdést,hogy megy itt ez a folyamat
2017. dec. 25. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!