Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Mit lehet tenni, ha nem...

Nellnell kérdése:

Mit lehet tenni, ha nem egyezünk meg abban, hogy ki hibázott?

Figyelt kérdés

Két napja történt, hogy egy mellékútról kikanyarodtam a főútra, majd a jobbról érkező gépjármű egy rá két méterrel későbbi kereszteződésben úgy gondolta, hogy elfér mellettem, így baleset történt. Szerinte én nem adtam meg az elsőbbséget, viszont szerintem akkor a korábbi kereszteződésben történt volna meg a baj, nem pedig egy következőben. Mindkét autón kisebb karcolások lettek, a kocsik kerekei és sárvédői értek össze. Sajnos a helyszínen (utólag nem is tudom miért) nem lett rendőr hívva, töltöttünk ki kárbejelentőt, de a hölgy rajzával nem értettem egyet, mivel az azt mutatta, hogy a kikanyarodásom közben mentem belé.

Ilyen esetben mi a teendő, hova lehet fordulni? Én nem szeretnék pár karcolás miatt ügyet csinálni belőle, de ő teljesen rá van sózva. Véleményem szerint mivel nem a kanyarodásom közben történt a koccanás, hanem utána jóval, így ő számít vétkesnek, mivel ő jött belém hátulról.

2019. dec. 12. 06:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha két méter volt a kettő között, akkor az egy kereszteződés.
2019. dec. 12. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!