Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy tanulhatnék meg?

Hogy tanulhatnék meg?

Figyelt kérdés

Nemsokára szeretném letenni a jogsit, és kicsit parázok, hogy a forgalmi részénél elfogom-e rontani legfőbbként a kuplung kezelést, sebességváltást és elindulást.

Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyire nehéz, vagy lesz mód gyakorolni az oktatóval forgalmi előtt?

2019. júl. 20. 17:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Gyakorlatilag nem visz ki nagyobb forgalomba, amíg ezek nem mennék.
2019. júl. 20. 17:28
 2/14 anonim ***** válasza:
*mennek
 3/14 anonim ***** válasza:

Minimum 30 gyakorlati óra kötelező a vizsga előtt.

A kuplung és a váltó használata a legegyszerűbb dolog lesz, néhány óra alatt megtanulod és automatikussá válnak a mozdulatok.

4/14 A kérdező kommentje:
Oh, köszönöm szépen. És hogyha mondjuk sokat bénázok, és több időbe telik megtanulni, az nem baj?
2019. júl. 20. 17:37
 5/14 anonim ***** válasza:
73%
Nekem nem.
2019. júl. 20. 17:42
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha jól koordinálod a mozgásod, pl. ügyes vagy tesin, jó a ritmusérzéked, akkor könnyű és élvezetes lesz, sok sikerélménnyel. Ezen kívül a legtöbb helyen dízelautón folyik az oktatás, amit szerintem valamivel egyszerűbb kezelni, mint egy benzinest.
2019. júl. 20. 18:04
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne parázz!!! Megfogod tudni tanulni. Ha nem elég rá a kötelező 30 óra akkor veszel még órákat pont úgy ahogy még rengetegen.
2019. júl. 20. 18:18
 8/14 anonim ***** válasza:
94%
Az átlag 45 órával megy át, úgyhogy ne foss be bőven van időd.
2019. júl. 20. 20:27
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Már nem azért, de a gyakorlati oktatás pont arra van, hogy megtanuld az alapokat.
2019. júl. 20. 20:50
 10/14 anonim ***** válasza:

"Ha jól koordinálod a mozgásod, pl. ügyes vagy tesin, jó a ritmusérzéked, akkor könnyű és élvezetes lesz, sok sikerélménnyel."

Ez általában igaz, de nem törvényszerű. Ha nem így vagy a fentiekkel, akkor sem kell aggódnod. Én nagyon béna voltam mindig tesin. Olyan szinten, hogy a mai napig ha felém bobnak egy labdát, nem tudom elkapni. Viszont a vezetéssel soha nem volt gondom.

Senki nem úgy születik, hogy tud vezetni. A vizsga előtt pont azért van a nem kevés gyakorlati óra, hogy ezeket megtanuld és begyakorold.

2019. júl. 20. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!