Nemsokára szeretném letenni a jogsit, és kicsit parázok, hogy a forgalmi részénél elfogom-e rontani legfőbbként a kuplung kezelést, sebességváltást és elindulást.
Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyire nehéz, vagy lesz mód gyakorolni az oktatóval forgalmi előtt?
Gyakorlatilag nem visz ki nagyobb forgalomba, amíg ezek nem mennék.
2019. júl. 20. 17:28
2/14 anonim válasza:
*mennek
3/14 anonim válasza:
Minimum 30 gyakorlati óra kötelező a vizsga előtt.
A kuplung és a váltó használata a legegyszerűbb dolog lesz, néhány óra alatt megtanulod és automatikussá válnak a mozdulatok.
4/14 A kérdező kommentje:
Oh, köszönöm szépen. És hogyha mondjuk sokat bénázok, és több időbe telik megtanulni, az nem baj?
2019. júl. 20. 17:37
5/14 anonim válasza:
Nekem nem.
2019. júl. 20. 17:42
6/14 anonim válasza:
Ha jól koordinálod a mozgásod, pl. ügyes vagy tesin, jó a ritmusérzéked, akkor könnyű és élvezetes lesz, sok sikerélménnyel. Ezen kívül a legtöbb helyen dízelautón folyik az oktatás, amit szerintem valamivel egyszerűbb kezelni, mint egy benzinest.
2019. júl. 20. 18:04
7/14 anonim válasza:
Ne parázz!!! Megfogod tudni tanulni. Ha nem elég rá a kötelező 30 óra akkor veszel még órákat pont úgy ahogy még rengetegen.
2019. júl. 20. 18:18
8/14 anonim válasza:
Az átlag 45 órával megy át, úgyhogy ne foss be bőven van időd.
2019. júl. 20. 20:27
9/14 anonim válasza:
Már nem azért, de a gyakorlati oktatás pont arra van, hogy megtanuld az alapokat.
2019. júl. 20. 20:50
10/14 anonim válasza:
"Ha jól koordinálod a mozgásod, pl. ügyes vagy tesin, jó a ritmusérzéked, akkor könnyű és élvezetes lesz, sok sikerélménnyel."
Ez általában igaz, de nem törvényszerű. Ha nem így vagy a fentiekkel, akkor sem kell aggódnod. Én nagyon béna voltam mindig tesin. Olyan szinten, hogy a mai napig ha felém bobnak egy labdát, nem tudom elkapni. Viszont a vezetéssel soha nem volt gondom.
Senki nem úgy születik, hogy tud vezetni. A vizsga előtt pont azért van a nem kevés gyakorlati óra, hogy ezeket megtanuld és begyakorold.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!