Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autót fotózásra venni? Többi...

Autót fotózásra venni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Szevasztok, szóval az van hogy találtam egy régi Fiat 126p-t amit megvennék fotózásokat tartani. Valószínűleg nincsenek papírjai, több mind 15 évet állt egy, udvaron. Ocskavas áron venném meg. Nem mennék útra vele, csak a folyópartra. Szerintetek be kell újra íratni? Vagy van valami módja hogy mind fotó eszközt tartsák nyilván?

2019. júl. 11. 12:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
48%

Bizonyára minden menyasszony vágyálma, hogy egy zakkant rozsdaboglya kispolák legyen az esküvői fotón a dekoráció.

Hát hogyne!!! :(

2019. júl. 11. 16:41
 22/24 anonim ***** válasza:

"nálam az a helyzet hogy egy köves mellék utcában lakom, kb 50 méterre a marosparttol, nem hogy rendőrség nem jön erre hanem mégcsak olyan ember se aki nem itt lakik :))"

Értem, akkor kicsi a lebukás esélye. Saját felelősségedre meg lehet kockáztatni azt az 50 métert. Fék, futómű azért legyen rendben!

2019. júl. 11. 17:00
 23/24 A kérdező kommentje:
#20 igen, te érted jól, az autó egy háttér lesz, csak annyit kell menni vele hogy eljusson oda.
2019. júl. 11. 22:55
 24/24 anonim ***** válasza:
#21 vagyok. Akkor mégiscsak jól tippeltem. :D
2019. júl. 12. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!