Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autót fotózásra venni? Többi...

Autót fotózásra venni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Szevasztok, szóval az van hogy találtam egy régi Fiat 126p-t amit megvennék fotózásokat tartani. Valószínűleg nincsenek papírjai, több mind 15 évet állt egy, udvaron. Ocskavas áron venném meg. Nem mennék útra vele, csak a folyópartra. Szerintetek be kell újra íratni? Vagy van valami módja hogy mind fotó eszközt tartsák nyilván?

2019. júl. 11. 12:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerűbb venni egy kispolskit, aminek vannak papírjai. Az emberek 99%-a úgysem tudja mi a különbség. De azt használhatnád közúton, vagy akár bérbe is adhatnád esküvőkre.

Annak, hogy egy papírok nélküli roncsautó álljon a kert végében, nem sok értelmét látom.

2019. júl. 11. 13:26
 12/24 anonim ***** válasza:
Továbbra sem érti senki, hogy mi a szarra kell az esküvői fotózáshoz egy roncsautó?
2019. júl. 11. 13:35
 13/24 D. Brasco ***** válasza:
Én eleve azt nem tudom elkepzelni hogy milyeb eszköz lehet neked ez az autó,meg mit akarsz fenykepezni egy 15 éve az udvar hátuljában rohadó,majd most onnan előtűrt kispolszkin.......irtad hogy majd felujitod előtte stb......de vagy egy olyan erzesem hogy ezen nem lesz mit,mert többe kerülne felujitani mint venni egy normalis allapotut papirral azt azzal oda mész meg akkor amikor akarsz
2019. júl. 11. 13:37
 14/24 A kérdező kommentje:
Azért akarom ezt megvenni mert nagyon megtetszett, és maga az autó története is, plusz én szeretek autókat restaurálni.
2019. júl. 11. 13:45
 15/24 A kérdező kommentje:
Ja, és annyira pszichopata vagyok hogy fényképezni is filmre szoktam, mi több, én hívom elő magamnak a képeket. :)
2019. júl. 11. 13:48
 16/24 anonim ***** válasza:

Közútra nem viheted ki saját kerekén biztosítás + forgalmi engedély nélkül. Közút az is, aminek nincs szilárd burkolata.

Ha jól értem, nem fotós témának szeretnéd az autót, hanem azzal kijárni a fotózásra. Engedd el ezt a gondolatot, szerintem.

2019. júl. 11. 14:07
 17/24 anonim ***** válasza:

Jó, akkor az észérvek itt nem számítanak. Vinni fogja a pénzt, időt, foglalja a helyet, bevételt nem fog termelni. Ki akarna (pénzért) fotózkodni egy mozgásképtelen kispolszkival? De ha ez neked jó, akkor vágj bele.

Közterületre nem viheted ki, csak tréleren. Papírozni nem tudod, a saját területeden tárolhatod, amíg csak akarod. Egy adás-vételi kell csak, hogy tudjad igazolni, hogy nem lopott. (Legalábbis a magyar szabályok szerint, Romániában lehet, hogy egészen máshogy van, lehet hogy szigorúbbak a szabályok, de lehet, hogy kevésbé szigorúak és akár újra forgalomba is helyezhető. A fene tudja.)

2019. júl. 11. 14:15
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat, körülnézek még, hátha kerül olyan ami forgalomban van még, és köszi hogy elviseltetek a makacsságom :))
2019. júl. 11. 14:24
 19/24 anonim ***** válasza:

50 méterre közlekedni kell autó?

Te tényleg ennyire debil vagy?

2019. júl. 11. 15:00
 20/24 anonim ***** válasza:
Lehet én is, meg mindenki félreértettünk. Arra kell az autó, hogy lerakd egy bizonyos helyszínen (folyópart) és oda vidd az embereket valamilyen módon, nem ezzel az autóval, ami csak arra szolgálna, hogy ott esküvői/ballagási stb képeket csinálj és ez lenne a háttér? Vagy ezzel akarsz össze vissza menni?
2019. júl. 11. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!