Autót fotózásra venni? Többi lent.
Szerintem egyszerűbb venni egy kispolskit, aminek vannak papírjai. Az emberek 99%-a úgysem tudja mi a különbség. De azt használhatnád közúton, vagy akár bérbe is adhatnád esküvőkre.
Annak, hogy egy papírok nélküli roncsautó álljon a kert végében, nem sok értelmét látom.
Közútra nem viheted ki saját kerekén biztosítás + forgalmi engedély nélkül. Közút az is, aminek nincs szilárd burkolata.
Ha jól értem, nem fotós témának szeretnéd az autót, hanem azzal kijárni a fotózásra. Engedd el ezt a gondolatot, szerintem.
Jó, akkor az észérvek itt nem számítanak. Vinni fogja a pénzt, időt, foglalja a helyet, bevételt nem fog termelni. Ki akarna (pénzért) fotózkodni egy mozgásképtelen kispolszkival? De ha ez neked jó, akkor vágj bele.
Közterületre nem viheted ki, csak tréleren. Papírozni nem tudod, a saját területeden tárolhatod, amíg csak akarod. Egy adás-vételi kell csak, hogy tudjad igazolni, hogy nem lopott. (Legalábbis a magyar szabályok szerint, Romániában lehet, hogy egészen máshogy van, lehet hogy szigorúbbak a szabályok, de lehet, hogy kevésbé szigorúak és akár újra forgalomba is helyezhető. A fene tudja.)
50 méterre közlekedni kell autó?
Te tényleg ennyire debil vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!