Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az emberek miért féltik túl...

Az emberek miért féltik túl az autóikat?

Figyelt kérdés
Átlag max. pár milliós autókba olyan biztonságtechnika van mintha luxusautó lenne.

2019. júl. 9. 18:54
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Lehet aki a pár milliós autót meg veszi , több munkába , lemondással és spórolással jár mint az aki a 20 millást megveszi. Ezeknek az embereknek a legtöbbnek nagyobb érték ez mint a másiké.
2019. júl. 9. 19:07
 2/8 anonim ***** válasza:
74%

Nem csak az érték szempontjából fontos, hanem ha ellopják, akkor nem lesz mivel munkába menni - van akinek munkaeszköz is egyben a saját autó -, vagy elmenni bevásárolni, elhozni a bútorokat, elvinni a nagyit az orvoshoz és hasonlók.

Ezek ugyanolyan problémák egy 10-20 millió forintos nagy Mercedes tulajdonosnak, mint annak, akinek egy 500 ezer - 1 millió forintos kis Suzukija van.

2019. júl. 9. 19:23
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

Egyrészt azért mert átlag embernek a "max pár milliós" autó több évi félretett pénzt jelent. Nem mellesleg bármi történik utána lehet járni szervizbe, rendőrségre, biztosítóhoz vitatkozni.

Legutóbb csak egy lassú defektet kaptam. Elmentem szervizbe, vártam 1 órát, még fél óra szerelés, fizetés, elment a fél napom pedig lett volna jobb dolgom is.

2019. júl. 9. 19:30
 4/8 anonim ***** válasza:
74%

Aki pedig szereti az autóját, az szintén vigyáz rá.

Láttam már kormányzárat Trabantban is...

2019. júl. 9. 19:34
 5/8 Beviz Elek ***** válasza:
87%
Én is féltem az enyémet pedig kb 2 heti fizumat éri. Én dolgoztam meg érte, nem más.
2019. júl. 9. 19:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Normális ember vigyáz a dolgaira ha már megdolgozott érte... én inkább azokat nem értem akik xarnak az autójukra.
2019. júl. 9. 22:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Az en autom ara kb 1 havi fizetesem de azert feltem mert ezzel jarok dolgozni es nehez jo hasznalt autot talalni ha masikat kellene vennem mert pl ellopjak, osszetorik, tonkremegy.
2019. júl. 10. 02:54
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
Az autó nemcsak egy tárgy, hanem minden ember szemében több, mint egy sima használati eszköz. Még a nem autómániás emberek is általában óvják, féltik az autóikat, és ez így van rendjén.
2019. júl. 10. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!