Melyik autókölcsönzőben lehet autót bérelni 18 évesen?
Figyelt kérdés
2019. júl. 8. 12:24
1/3 anonim válasza:
Ha érvényes a jogosítványod, és fizetsz, akkor bátran keress rá a kölcsönző cégeknél.
2/3 A kérdező kommentje:
Természetesen van érvényes jogsim és fizetek. Csomó autókölcsönzőt nézegettem, de eddig mindenhol azt írták, 21 éves kortól, vagy 25-től. Ezért gondoltam, hogy hátha itt tud valaki konkrét helyet javasolni.
2019. júl. 9. 00:19
3/3 anonim válasza:
Ez a korhatár nem véletlen. 18 év = friss jogsi, 0 vezetési tapasztalat. Friss jogsisnak pedig szerintem te sem adnál szívesen autót. Pláne nem egy erősebbet. Ezzel magukat, és a vevőket is védik. Valahol pedig irdatlan nagy kauciót elkérnek egy-egy komolyabb autóért. Alapból sok helyen a ~25 év alattiaknak mondjuk dupla áron van a napi díj is pont ezért.
De őszintén mondom, nem tudom milyen élethelyzet kíván 18 évesen autóbérlést... Mit szeretnél pontosan és minek? Nincs család vagy ismerős akitől el tudsz kérni egy meglévő bármilyen autót X napra? Inkább fizetsz érte?
Hosszabb távon meg amúgy sem éri meg autót bérelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!