Ha autót akarok bérelni mire lesz szükségem? Még sosem béreltem, és nem akarom úgy elmenni, hogy nincs nálam valamit valami ami kéne. Mi a menete?
Budapestről megyek le Miskolcra barátnőmhöz, és szeretnék 1 bérautót 1 pár órára. Találtam egy non-stopot, amihez valószínűleg fordulni fogok.
Jogsi, személyi, lakcímkártya, pénz és csókolom?
Vagy kell még valami?
Mondjuk 3-4 óráért mennyit kérhetnek el?
21F
Jogosítvány, személyi vagy útlevél. Ennyit kértem.
És persze fizetni is kell.
Egyébként 3-4 óra alatt Bp-Miskolc megfordulni sem lehet, nem ám barátnőzni :)
Pontos árakat neten ki tudod kalkulálni.
Én még órásat nem láttam. 1 napra 10-20 ezer között, attól függ, hogy hol, milyen autót, milyen felszereltséggel választasz.
Kérdező, egy pár dolog, és csak segíteni akarok:
A "non-stop" maximum arra vonatkozik, hogy akármikor vissza lehet vinni, de a bérlési idő tuti minimum 24 óra lesz. Akkor is ki kell fizetned, ha 3 óra múlva visszaviszed. Egészen egyszerűen azért, mert másképp nem éri meg egyik cégnek sem. Az ára pedig lehet alacsony, akár 5000 körül is, de azért nem éppen puncimágnest fogsz kapni, hanem valami leharcolt B Corsát.
Írták a kauciót, amit bizony elkérnek majd tőled is. Ez egy kb 30 000 - 100 000 Ft közötti összeg, amit le kell raknod, és csak akkor kapod vissza, ha a kocsi visszajutott épségben.
Casco önrészt ugye ki tudod majd fizetni, ha saját hibából történik valami a kocsival? Akkor is kell fizetned ha mondjuk beletolatnak a parkolóban hagyott verdába, és soha nem kerül elő az elkövető, hiszen nálad volt, te felelősséged, meg kell javíttatni. Az önrészt neked kell állnod.
Szóval még ha minden flottul megy, ez akkor is egy 50 000 forintos buli, persze a kauciót később visszakapod, de ennyinek lennie kell nálad előre.
Jó idő van, miért akarnátok belerohadni egy fémkasztniba? Inkább találj ki valami programot. Lillafüredre húzzatok el, kisvasutazzatok, barlangfürdőzzetek...életemben egyszer voltam Miskolcon, de látod fejből nyomok pár programot. Ne legyél béna, kutakodj, és találj ki valami szupert!!!
Előző vagyok, még egy pár gondolat.
Minek akarnál ilyen módon menőzni? Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ez - bár érződik a jószándékod - akkor is szánalmas. Ha barátnőd IQ 70 felett van, akkor nem vár el ilyesmit tőled, ebben biztos lehetsz.
#9 honnan veszed, hogy menőzni akar? Lehet csak több helyre el szeretnének menni, ami gyalog, vagy tömegközlekedéssel nem lenne lehetséges. Vagy ki akarnak menni Miskolcból valamilyen oknál fogva, nem tudhatod...
Kérdező:
Még annyit tennék hozzá, hogy 24 (vagy 25?) éves kor alatt általában sokkal drágább, vagy egyáltalán nem is adják ki. Azért ezt kérdezd meg előtte tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!