Osztálytalákozóra autót bérelni? Mennyibe kerül?
Autót szeretnék bérelni.
Suzuki ignis vagy valami hasonló autóra gondoltam.
Nem felvágni akarok, hanem épp ellenkezőleg, sunyulni inkább.
Az osztályom fele szegény volt a másik meg irreálisan jómódú. Átlagos keresetű kevés volt. Saját autóval azért sem merek menni, mert félek, hogy kárt tesz benne valaki.
Miert, te hol vagy? Tudod igy gondolatolvasassal eleg nehez kitalalni, hogy te Nyiregyhazan, Gyorben, vagy mondjuk Kiskuhalason akarsz berelni.
Amugy ha tenyleg ennyire eletkeptelen vagy, hogy egy google-keresessel megtalald az autokolcsonzoket, szerintem menj vonattal vagy busszal.
Ha a bérelt autóban kárt tesznek, ugye azt tudod, hogy akkor azt neked kell megtéríteni a bérlőnek.
ÉS ha félted a tied , akkor menj gyalog!!!
Vagy busszal!
ÉS osztálytalálkozóra én semmikép nem bérelnék autót, még olcsót sem...
Vagy menj taxival!
Nekem inkább olyan érzésem van az olvasottak után, hogy te inkább villantani akarsz az osztálytársak előtt. Talán egy lány miatt?
Nagyon sántít az ok, hogy "félek, hogy kárt tesz benne valaki". Ha ez így lenne akkor tök mindegy milyen típusú autót bérelsz.
Egyébként én osztálytalálkozóra soha nem megyek saját autóval, mert nem egy málnaszörp mellett akarok beszélgetni.
Toyota RAV4 hybridem van, nem akarok ezzel menni.
Inkább félsz van bennem, hogy mi lesz ha meglátják. Anno állandóan a cigit stb tarhálták tőlem a barátaim. Kaját, piát. Úgy voltunk, hogy saját dolgainkat megosztottuk. De ez régen volt.
Egyszerűen azt nem bírom, ha valaki az autómat kisajátítja. Az autóra allergiás vagyok.
Felőlem turkálhat a zsebembe, tárcámba, telefonomba. De az autóm tabu.
Az asszonynak is külön kis ezres Yarisa van. Ennyire tabu az autóm. És ha belegondolok hogy beletennék a mancsukat inkább el sem mennék. De azért érdekel kiből mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!