Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen veszélyekkel jár régi...

Milyen veszélyekkel jár régi nagy motoros prémium autót venni, de jó állapotban vezetett szerízkönyvvel?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a BMW E36-ra 325i,328i,330i m3

E46 esetleg 323ci,330ci na meg az m3

2019. júl. 7. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha jó a kormány és a fék, akkor semmilyen veszélyekkel nem jár.

Az ha sokba kerül esetleg az nem veszélyes.

2019. júl. 7. 21:20
 2/5 walk w1th mee ***** válasza:
50%
Hogy el van ájulva mindenki a szerviz könyvtől! Ha úgy használtak az autót hogy csak tolták neki éveken àt 160-180al órákon àt majd mikor megàlltak egyből motor leáll,és mimaxolva az olaj csere periodusokat 25-30ezer km-re anno ,akkor akármilyen csili Vili szervizkönyv lehet hozzà ha szét b szodott az autó az évek során :)
2019. júl. 7. 21:22
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
Részben értek egyet a másodikkal. A vezetett szervizkönyv annyit ér, mint a papi áldás. Sokan hisznek benne, de sok ereje nincsen. Viszont az elég szégyen lenne ha attól “esne szét” mert 160-180-al mentek vele. Ilyen autót csak ismerőstől szabad venni különben a vételárat rá költöd jópárszor ha hosszú távon akarod használni.
2019. júl. 7. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezek még nem azok a valódi pénztemetők, nem veszélyes fenntartani őket. A pénztemetők a régebbi csúcsmodellek / komolyan felextrázott darabok szoktak lenni.
2019. júl. 7. 22:00
 5/5 anonim ***** válasza:
32%
e36 soha nem fog tönkremenni,talán a dízel lesz hengerfejes,de kb ennyi,ezt tapasztalatból mondom,hogy nem lehet tönkretenni nekem is van egy 1.6 haveromnak egy 2.5 évek óta hajtjuk őket mindketten,de bírják.Egyedül a nagy baj a rozsda,mert az rendesen rágja már mindegyiket,arra kell odafigyelni nagyon.E46 szerintem egy bonyolultabb kocsi,már egy modern kor szülötte,egy jól felszereltbe már rengetegbonyolult elektronika van,viszont azt mondják harmad annyira nem rohad,mint egy e36...Mindenesetre én biztos,hogy vennék,szerintem nagy veszélyek nincsenek,viszont biztos,hogy nem egy patika állapotút vennék inkább egy lerohadt sz@rt és azt a pénzt vagy még többet rákōlteném,igazából azért,mert egy ilyen öreg kocsi,ha meg is van kímélve akkor is sokat fut és elöregszik és nem lesz olyan stabil,viszont,ha te magadnak felújítod részenként akkor biztos lehetsz benne,hogy meg van csinálva rendesen,új minden,és akkor a legmegbízhatóbb.
2019. júl. 8. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!