Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy voldkswagen b6 passat 2....

Egy voldkswagen b6 passat 2. 0 cr tdi számítógépes átvizsgálása mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Jövöhéten szeretnék vásárolni egy ilyen passatot 2009 évjárat 190e km-errel és több ismerősöm is ajánlotta ,hogy nagyon megéri elvítetni egy volkswagen szervizbe ahol rákötik egy számítógépre ami ki ír minden hibát a motorral kapcsolatban ez a szerviz mindenféle javítás nélkül mennyibe kerül ?
2019. júl. 7. 13:46
 1/6 anonim ***** válasza:

VCDS kábelt kapsz "eredetit" kb. 15.000-ért, egy laptop kell csak hozzá és te is ki tudod olvasni a hibakódokat.

Márkaszervízben egy átvizsgálás nem csak erről szól, reggel hívd fel a legközelebbit és elmondják, hogy pontosan mit és mennyiért csinálnak

2019. júl. 7. 13:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen már hívtam őket tegnap csak akkor még nem tudtak pontos választ adni mert csak értékrsitők voltak bent. Ezért holnap kell felhívnom őket csak gondoltam rákérdezek itt is ,hogy hátha valaki a tapasztalatait is leírja. De mire gondoltál az alatt ,hogy több dologból áll egy átvizsgálás. Ha Én csak ezt szeretném megcsináltatni nincs rá lehetőség ,hogy a többi dolgot megúszam ?
2019. júl. 7. 14:27
 3/6 anonim ***** válasza:

De biztos van, majd aláíratnak veled valamit, hogy felelősséget nem vállalnak semmiért ezek után.

De nem értem a logikádat, mindenképpen el kell menni a műhelyig, mindenképpen ki kell fizetned azt az autó árához mérten elhanyagolható összeget. Akkor miért nem akarod, hogy normálisan átnézzék?

2019. júl. 7. 14:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát ha felszámolják a tejes árat természetesen vizsgálják át csak Én a motorral lettem volna kíváncsi.
2019. júl. 7. 14:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Az a baj, kérdező, hogy fogalmad sincs az autókról és meg akarod nyugtatni magad, hogy hibátlant veszel. A diagnosztika annyit tud megállapítani, hogy éppen van-e hiba, illetve van-e benne eltárolt, ki nem törölt hiba. Viszont azt, hogy a motor állapota milyen, nem tudod meg. Nem fogják szétszedni. Ezek a motorok elég jók, nem kell rettegni tőlük. Vidd el a szervizbe, kb.20-25 ezerért teljes átvizsgálást, állapotfelmérést kapsz. Meg fogja érni.
2019. júl. 7. 15:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Bármelyik komolyabb szervíz ki tud olvasni egy VW-t, mivel nagyon elterjedt modell, és jó programok vannak hozzá (VCDS, minden normális szervíznek megvan). Már a 6-os Golf is asszem legalább 6 helyen tárolja a futott kilómétert, a Passat talán még több helyen is.

Viszont: B6-os Passatban nem volt CRTDI, csak PDTDI, én így tudom. A PDTDI problémásabb lehet, a CRTDI agyonüthetetlen, és van olyan megbízható, mint a régi 1.9 TDI. Viszont tudtommal csak a B7-es Passattól és 6-os Golftól felfelé szerelték. Erre figyelj oda.

2019. júl. 7. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!