Egy voldkswagen b6 passat 2. 0 cr tdi számítógépes átvizsgálása mennyibe kerül?
VCDS kábelt kapsz "eredetit" kb. 15.000-ért, egy laptop kell csak hozzá és te is ki tudod olvasni a hibakódokat.
Márkaszervízben egy átvizsgálás nem csak erről szól, reggel hívd fel a legközelebbit és elmondják, hogy pontosan mit és mennyiért csinálnak
De biztos van, majd aláíratnak veled valamit, hogy felelősséget nem vállalnak semmiért ezek után.
De nem értem a logikádat, mindenképpen el kell menni a műhelyig, mindenképpen ki kell fizetned azt az autó árához mérten elhanyagolható összeget. Akkor miért nem akarod, hogy normálisan átnézzék?
Bármelyik komolyabb szervíz ki tud olvasni egy VW-t, mivel nagyon elterjedt modell, és jó programok vannak hozzá (VCDS, minden normális szervíznek megvan). Már a 6-os Golf is asszem legalább 6 helyen tárolja a futott kilómétert, a Passat talán még több helyen is.
Viszont: B6-os Passatban nem volt CRTDI, csak PDTDI, én így tudom. A PDTDI problémásabb lehet, a CRTDI agyonüthetetlen, és van olyan megbízható, mint a régi 1.9 TDI. Viszont tudtommal csak a B7-es Passattól és 6-os Golftól felfelé szerelték. Erre figyelj oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!