Az "új" számítógépes KRESZ vizsgánál hány lehetőség közül kell választani?
Legutóbb ~2 éve voltam kategórián, akkor még ha jól emlékszem 3, maximum 4 lehetőség közül kellett választanom. Félreértés ne essék, lehet 10 is, ha tudja az ember a helyes választ.
Azt is halottam, hogy most már interaktív szituációk is vannak, abból mennyi, és pontosan ez mit takar?
Nem értelek, segíts megérteni! Milyen tananyagért fizettél 30-at? Teljes képzés ami kötött haladási sorrendű vagy csak a tesztgyakorló ami a vizsgateszt? Az etitános edukresz tananyag csak azon a rendszeren keresztül érhető el, neten keresztül és mindenki egyedi felhasználóval lép be.
Webjogsi oldalon weben keresztül is jelentkezhetsz és C kategórián kívül minden 30 alatt van :)
Szia!
Az etitános edukresz került 25e-be, majd 4700-ba a KRESZ-es vizsgadíj (előre befizettem, hiszen így is úgy is ki kell adni).
Most nem azért, de ez egy orbitális lehúzás. Az interneten ennél komolyabb, részletesebb tananyagot lehet találni ingyen, sőt a rendeletbe foglalt szabálygyűjtemény szintén ingyen elérhető, abból készítik a KRESZ-es kérdéseket.
A "C" kategóriára 2 éve 240ezret fizettem össz, a "B" olyan 160 körül volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!