Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simsont érdemes venni 200e...

Simsont érdemes venni 200e Ftért, vagy valami újabb kis endúrót?

Figyelt kérdés
Telekre,horgászni kijárni(ami 50%ban földút,50-ben közút). Kb heti 30-40 km. Nagy kerekű kell,tehát robogó kizárva a földút miatt. 51es Simsonra gondoltam(volt is régebben sokáig).Az újszerű állapotúak mennek 200ért,vagy amiket nem ismerek pl yamaha dt,meg hasonló motorok. Melyiknek olcsóbb a fenntartása?
2019. júl. 3. 14:19
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Szokták mondani, hogy a horgászok fejében van baj. De hogy 200.000-et adni egy Simo-ért még így is meredek.
2019. júl. 3. 14:26
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Hogy lehet már újszerű amikor 30-40 éves mindegyik.
2019. júl. 3. 14:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Tudom,h lehet olcsóbban is de 200ért olyat kapsz ami szinte új állapotára van restaurálva .
2019. júl. 3. 14:28
 4/8 A kérdező kommentje:
2es úgy lehet újszerű,hogy talán fel van újítva
2019. júl. 3. 14:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy érdemes. 200e-ért már rendes 50-es nagykerekű motort (de akár 125-öset is ha van A1) is lehet venni.
2019. júl. 3. 14:38
 6/8 D. Brasco ***** válasza:
55%
Ezeket az ócska simsonokat el kellene mar felejteni főleg 200-ert!
2019. júl. 3. 14:57
 7/8 anonim ***** válasza:

A Simson azért ennyire drága, mert már veterán befektetés, nem napi használós motor általában.

Én egyébként azt vallom, hogy egy jól beállított, minőségi anyagokkal felújított Simson még most is lehet megbízható motor (nem véletlen, hogy még mindig annyi van belőle), de mindenképpen kell hozzá tudni szerelni, és érteni, hogy hogyan működik, mert mégsem mai csirke már.

Ha csak kell valami amit tudsz erre használni, akkor tudsz ennyiért jobbat venni. Ha tetszik neked, akkor vegyél ilyet, ne racionális indokkal :)

2019. júl. 15. 14:07
 8/8 anonim ***** válasza:

A Simson egy nagyon jópofa szerkezet. Nekem is van egy S50B, 65ezer pénzért vettem, mikor még nem volt divatos.

Nagyon szeretem a simsonomat.

-

de

-

akármelyik 50-es enduro jobban bírja a földutat. A simson silentjei hamar tönkremennek a kátyúkon. Simson felett eljárt az idő. Én semmire nem használom és arra tökéletes.

2019. júl. 31. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!