Simsont érdemes venni 200e Ftért, vagy valami újabb kis endúrót?
A Simson azért ennyire drága, mert már veterán befektetés, nem napi használós motor általában.
Én egyébként azt vallom, hogy egy jól beállított, minőségi anyagokkal felújított Simson még most is lehet megbízható motor (nem véletlen, hogy még mindig annyi van belőle), de mindenképpen kell hozzá tudni szerelni, és érteni, hogy hogyan működik, mert mégsem mai csirke már.
Ha csak kell valami amit tudsz erre használni, akkor tudsz ennyiért jobbat venni. Ha tetszik neked, akkor vegyél ilyet, ne racionális indokkal :)
A Simson egy nagyon jópofa szerkezet. Nekem is van egy S50B, 65ezer pénzért vettem, mikor még nem volt divatos.
Nagyon szeretem a simsonomat.
-
de
-
akármelyik 50-es enduro jobban bírja a földutat. A simson silentjei hamar tönkremennek a kátyúkon. Simson felett eljárt az idő. Én semmire nem használom és arra tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!