újra küllőzni érdemes a simsont? (lent)
le akarom fényezni a felnit meg az agyat ehhez hogy jó legyen kikel szedni a küllőt és ugy akarom fújni az agyat feketére a felnit fekete és sárga igy mint itt van [link]
nehéz vissza fűzni a küllőt bicajokat küllőztem már az könnyen ment se tolyás se 8as nem lett benne az újra fűzés után simó keréknél kel valamire figyelni ?
Igen, hogy tényleg szép legyen szét kell fűzni. Mire kell figyelni? A küllők irányára, melyik hogyan keresztezi a másikat.
De manapság egyszerű, szétfűzés előtt lefotózod a mobiloddal részletesen...
Ha nem akarsz bele ennyi munkát ölni, akkor a festők által használt papír-szerű maszkolószalaggal is meg lehet oldani. A küllő két végénél keresztben, hogy szépen takarjon a tövétől, a száránál meg hosszában.
Így se kevés munka, de nem olyan szenvedős.
Én a multhéten füztem ujra !! 4 x kezdtem neki.Utána rájötem hogyan kell.
Van egy két buktató benne ,de nem vészes meg lehet csinálni
A sorend a buktató. Meg hogy mikor füzödbe a maradék küllöt .Be kell forditani öket ,de ha nem teszed meg ellöre nem tudod be forditani.
Na meg volt olyan egyik küllő le szoritota a másikat vissza kelet bontanom hogy ki szedjem.
Most már biztosabban menne a dolog.
Szolj ha kezded kiváncsi vagyok hogy sikerül !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!