Melyik a jobb Yamaha AeroxR vagy Aprilia SR 50 Factory? Újat vennék, csak nem tudok dönteni!
Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 22:14
1/13 A kérdező kommentje:
SR ről olvastam neten jót is, rosszat is....De Aeroxról csak jót hallok....fú pls. segítsetek!
2010. júl. 9. 22:34
2/13 anonim válasza:
Yamaha Aerox.
Nekem Srem van de nem ilyen szutyok factory hanem 95ös évjáratu, Igaz az Aerox azon is tultesz.
3/13 A kérdező kommentje:
Miért szutyok a FActorry?
2010. júl. 9. 23:04
4/13 anonim válasza:
ujjat nagy hülyeség venni!!!!!!azt nem szabad!!!
azért mert amikor kihozod a boltbol már az ára negyedét akkor elveszti amikor éppen kitolod
ez tényleg igy van
5/13 anonim válasza:
újat tényleg ne vegyél, most még 500-600ezer Ft, de 2-3 év múlva már csak 350.000
6/13 A kérdező kommentje:
Jó de én szlovakiaba élek és mindent kell rá fizetni es itt megéri !!!!Amugy meg hasznaltan nincs sok aerox meg sr se!!!Figyeld itt megveszem 2300E ér és sokat fogom hazsnálni!!!!Meg ha eladom tuti jo arer vennék meg mer itt megbecsulik a robogokat!de melyik a jobbb?
2010. júl. 10. 18:39
7/13 anonim válasza:
2300 € szerintem nem kevés egy robogóért. énis szlovákiai vagyok. mondjak olcsóbbat, ami 125ös? Kymco Quannon 125 vagy Honda CBF 125. pontosan 2150 € olcsóbb mint az SR, esetleg Aerox. és nemfognak kinevetni rajta az emberek. jobban néz ki. hadd, ne kezdjem el magyarázni, mért előnyösebb, de szerintem az. ha mindenéppen 2400 €-t áldozol egy 50es robogóra, hát te tudod. de pénzkidobás. nem ér annyit. ha már, akkor a Yamaha. az megbízhatóbb, de 1 év múlva úgyis megunod, és fogkelleni 125ös. enyém 1500 volt, váltós, demég azt is soknak találom egy 50esért. a márkásabb váltós 50esek meg mind 3000 € felett. szerintem nagyon elszálltak az áraikkal. egy 125ös nem érne annyit. ha gondolod, vegyél 2400ért robogót. de még 1x gondold meg.
8/13 A kérdező kommentje:
Nemakarok 125ccm eset!!!Ebből kihozok egy 90-95km/h és untig elég!!!
2010. júl. 12. 23:24
9/13 A kérdező kommentje:
Már 5évesen jogsit akartam csinálni !!:D:D
2010. júl. 12. 23:24
10/13 anonim válasza:
kihozol belőle 90 95-öt? a motrot meg besütöd. 125ösből bár nemkell kihozni. ők alapból annyit tudnak, és még csak ki sem nyírod a motrot, ha ennyivel közlekedsz. nemkell bele a méregdrága olaj, benzinkútnál nemfog rámenni a gatyád egy tankolásra, és mind olcsóbb. 50cc scooter: mehet 95-tel, csak lerövidíted vele a motor élettartamát, vagyis megölöd. kell a méregdrága olaj, és ha tuningolt (feltételezem, hogy az lesz, ha 90nel akarsz szaladozni vele), akkor nemis ritkán. 5-6 litert becsókolja, ami egy 600asnak is elegendő. nem biztonságos a kis kereke miatt, felülről húz, ami megintcsak a motor életének nem kedvez, a 125os 4t már alulról húz. ezzel mehetsz tútákra, 50essel nemnagyon. a 2t alapból szervízigényesebb, mint a 4t. esetleg elmagyaráznád, miért feltétlenül 50es 2t-ből akarsz 90et kihozni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!