Aprilia rs 125 vs Aprilia rs4 125. Melyik a jobb?
elso jol mondja
es nekem is inkabb az rs4 kene
Az rs jobban gyorsul, és kb 160 körül lehet a végsebessége, viszont jobban kell pörgetni, hogy menjen, de végülis a kétütemű az szereti a pörgést.
Az rs4 az nyomatékosabb, és nem szükséges annyira pörgetni, mert az alsó tartományokban is jól húz. Kb 140 körül lehet a végsebessége.
Fullpoweres RS :D meg a fullpower szó mellé jól hangzik a hiperszuperturbótuningfelszpídelt szó is. odatehetted volna :D Nekem tetszik mindkettő, de mivel tudom magamról, hogy nem pályára fogom használni a gépet, utcán meg jobb, ha nem csábít a bűnre, inkább az RS4-et választanám. Szerintem 18-20 éves korodig bőven elég az RS4. Az RS erősebb, de az RS4 motorja szerintem kicsit kifinomultabb, a kisebb teljesítttménye ellenére is.
Még a hiperszuper fulltuningos ereszedhez hozzáfűzném, hogy ha 180-at megy, akkor tegyél hátra 4-5 foggal nagyobb lánckereket, és úgy fog menni, ahogy tervezték. Fog menni lehet, hogy 150-et, de legalább nem fog a gyorsulás rovására menni. Ebben a 2T kategóriában az Aprilia SX a maga 120-as végsebességével többet ér. Sokkal közvetlenebb motor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!