Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nézik le a daciákat?...

Miért nézik le a daciákat? Nem éri meg jobban egy fullextras új dacia sandero, mint egy 10 éves 15 e kmes golf?

Figyelt kérdés

2019. júl. 1. 22:27
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
Mert román szarok. Nem, nem éri meg jobban.
2019. júl. 1. 22:34
 2/9 anonim ***** válasza:
42%

Én minden új autót "lenézek" legyen az Dacia, VW Golf vagy Ferrari :)

Engem csak a 20+ de inkább 30+ éves autók érdekelnek...

Evvan, az ember nem azért vesz autót, hogy másnak tetsszen hanem, hogy neki.

2019. júl. 1. 23:05
 3/9 anonim ***** válasza:
67%

De, sokkal jobb autó. Egy baj van vele. Amikor 15 éves lesz, akkor már nagyon nem lesz jó autó. A Golf meg még akkor sem rossz.

De most olvasva 10 éves 15 ezret futott Golf elég jó, ha olcsóbb is, mint az új Sandero, azt kell venni.

2019. júl. 1. 23:05
 4/9 anonim ***** válasza:
63%

10 éves 15 e km-rel?

El ne hidd , ez már a vissza tekerés csúcsa.

Egy németből behozott roncsot meg se szabadna nézni.

2019. júl. 2. 07:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
10 éves Golf az már 6-os Golf generáció. Beülsz egybe, olyan mint egy Audi, elszigetelt, masszív szerkezet, minőségi anyagokkal, nyekergés nélkül. Egy új Dacia visszalépés ehhez képest is.
2019. júl. 2. 16:00
 6/9 anonim ***** válasza:

"Beülsz egybe, olyan mint egy Audi, elszigetelt"

Na ez a baj minden új autóval, hogy elszigetelt.... semmi vezetési érzést nem adnak egy öreg autóhoz képest :(

Vezettem már jó pár autót de basszus csak az öreg autóknál van meg az érzés, hogy TE VEZETED az autót, nem pedig az autó téged.

2019. júl. 2. 18:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat elírtam 150 ezer km a VW. köszönöm a válaszokat
2019. júl. 2. 19:28
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
Én imádok vezetni, de alapvetően ez jó. A Dacia egy pléhdoboz, hangos, kellemetlen. A Golfba beülve ezek megszűnnek, és egyáltalán nem hiányzik.
2019. júl. 2. 20:26
 9/9 Maximas ***** válasza:
66%
1. válaszoló.... Az megvan hogy a Renault megvette a kétezres évek elején? Nissan motorral vannak felszerelve francia kasznival. Megtudnád magyarázni nekem, hogy ez hol román?
2019. aug. 8. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!