Mit gondoltok egy régebbi audi a6ról (94-es)?
Figyelt kérdés
2019. jún. 30. 13:30
1/4 anonim válasza:
ööö... kb semmit. 25 éves roncsok, 500e+ km-rel. Iszonyat fenntartási költségek. Egyébként nekem bejött a formája, de 1000%, hogy nem vennék ilyet, már amennyiben erre utalta a kérdés.
2/4 anonim válasza:
Van még hozzá minden és nem drágább, mint egy fiatalabb kocsihoz, de egy 25 éves, dízel audiban nagyjából minden a tervezett életének a háromszorosánál jár. Elhanyagolható esélyed van "jót" kifogni.
Kaparós sorsjegy hamarabb fog bejönni.
Csodák nincsenek.
3/4 anonim válasza:
Azt, hogy legalább 10 éve nem láthatott (igazi) autószerelőt. Marék számra facsavar, méter számra szigetelő szalag, a hűtőjében már biztos főztek tojást, az olajcserét nem egyszer "elfelejtették", de ha kapott is, nem jobbat a teszkós olajnál.
4/4 anonim válasza:
A 2.5 TDI qrva jó, a sor5 140 lovas motorral. Nagy előnye, hogy sosem rozsdázik el, ellenben minden más régi autóval. Nekem egy C7-es A6-om van, de komolyan vágyok egy 100-as Audira, baromi kényelmes, és túltervezett, strapabíró autók, nem értem, miért vannak a régi Audik ennyire alulértékelve a BMW és Mercihez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!