Minden ember meg tud tanulni vezetni?
Nem, de azok akik megtanultak vezetni és kaptak jogosítványt nem is feltétlen egymást fedő halmazt alkotnak.
Ha az oktatód faskalap simán keress másikat, stresszelve nem lehet vezetni tanulni (meg egyébként vezetést oktatni sem).
Akinek van keze-lába, az megtanul. Ha az első vezetési óra előtt soha nem próbáltál vezetni ill. nem ismerkedtél a "kezelőszervekkel", az tényleg hátrány. Ha az oktatód üvölt, az csak azt jelenti, hogy férfiként így akarja előtted hangsúlyozni, hogy Ő férfi és magasabbrendű nálad. Azt hiszi, hogy így lesz tekintélye, magyarán antipedagógus és egy faxkalap.
Olyan van persze, hogy valaki eleve figyelmetlenebb, rosszabb a koordinációs készsége, kissé sutább a manualitása, rosszabbak a reflexei, túlkompenzál stb.
Meg tudsz tanulni vezetni, de persze, hogy mikor, mennyi gyakorlás után, ez az oktaótól is erősen függ. Nyugodtan szólj rá az oktatóra, hogy vegyen vissza (hiszen Te fizeted !) és kérj más oktatót, ha nem vagy megelégedve, mert nem tanulsz tőle. Mert hát a tanártól nagyon sok függ !!
Nem. De nagyon kevés ember van, aki nem tud megtanulni. Ha körülnézel az utakon, akkor láthatod, hogy 70 éves parasztbácsik vagy épp putris c-ok is vezetnek, szóval nem űrtudomány.
Ha szar az oktatód, akkor válts. Annak nincs értelme, hogy mindig gyomorideggel ülj be vezetni. Nem is fogsz úgy fejlődni, ahogy kéne. Pikk-pakk eltelik a 30 óra, aztán ott állsz, hogy mondjuk még nem is tudsz parkolni. (tele van ilyen kérdésekkel ez az oldal)
Egyetem mellett is simán meg lehet csinálni, én pl. szeptemberben kezdtem vezetést, pedig mérnöki szakra jártam (és minden tárgyam meglett).
Ritka balek vagyok, alig tanultam meg B-vel vezetni, sajna vagy nem (pénz szempontjából nem) b jogsi vizsga az olyan volt, hogy vigyem el a vb ügyvédhez meg vissza mert várja a futárt, egész végig telefonált, le se izélta mi történik, ezt nem éreztem jónak, amikor lehetőségem volt és már megjött a jogsim saját magam képeztem, annyira, hogy akartam még egy vizsgát, erre volt jó a C , csak azt meg a bü és a izgalmi helyzet okozta beszédhibám miatt buktam kétszer is (nem tudtam beszélni, mekegtem, érettségin nem izgultam annyira,tél volt és én izzadva rezegtem). Lresz az laza volt, az a kedvencem.
Na aztán eljött tegnap a vizsga.. úgy fogtam fel mintha egy pót B vizsga lenne, de azért át akartam menni, aztán, érdekes volt, egy hiba pontom nem volt, úgy mentem mintha fotózott volna a nyomda kresz könyvbe :D.
Ha én meg tudtam csinálni a B-t meg most a C-t akkor neked is sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!