Opel Astra irányjelző kapcsoló hibás csere után is. Mi lehet a gond?
Pont te érted félre! Vagyis inkább valamiért nem vagy hajlandó megérteni, hogy a H Astra indexe gyárilag így működik.
A kar nem fog ott maradni ahova nyomod. Normál esetben mindig visszaugrik középállásba, ahogy elengeded. Ettől még ha megnézed az indexlámpák villogni fognak azután is hogy elengedted a kart és visszaugrott középállásba. Egészen addig villognak a lámpák, amíg el és vissza nem fordítod a kormányt, rá nem nyomsz még egyszer a karra, vagy letelik pár perc. Ez teljesen független a kar helyzetétől ennél a típusnál. Teljesen normális működés. Ahogy korábban is írtam, itt nem maga a kar az index kapcsolója, hanem csak egy mikrokapcsolót nyomsz meg vele a bele csatlakozó CIM-modulon. Ezzel tudja a gép, hogy indexelni szeretnél. Ha megnyomtad a mikrokapcsolót a kar nem fog abban a helyzetben maradni, nem is kell neki. Olyan mint a busz leszállásjelzője. Ott sem marad a kapcsoló a megnyomott állásban, ettől függetlenül a jelzést "megjegyzi".
Tényleg, másképp nem tudom leírni. Ha kell csinálok neked egy videót az enyémről. Ugyan így működik. Meg kell szokni a használatát. Másképp működik, mint a legtöbb autónál, ez nem hiba. Ilyen.
Nem veszitek észre, hogy ez egy troll és csak szívat titeket! Már ott sántít a kérdés, hogy bontottan nem vesz hozzá kapcsolót, csak kmpl modult és amit 14e ft-ért árulnak hozzá újonnan, az nem kapcsoló, hanem csak a kar.
Gratulálok trollocska, sikerült pár embert behúznod a csőbe, remélem kiélvezted!
"Azt mondod, hogy szándékosan ilyen rosszra csinálták?"
A "rossz", az nézőpont kérdése. Én hamar megszoktam, szerettem, szerintem kényelmes. Utána másik autóra váltáskor volt furcsa, hogy lenyomom az indexkart és ott marad, nem jön vissza. Szóval csak megszokás kérdése. Funkcióját tekintve teljesen egyenértékű az "ottmaradós" megoldással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!