Milyen évjárattól lett választható extra a BMW-kben az irányjelző kapcsoló?
Azt tudom, hogy nagyon-nagyon régi BMW-kben még gyári alaptartozék volt az indexkapcsoló. Viszont fiatalabb évjáratokban már csap opcionális extra volt, elég drága cucc, ezért sokan nem is kérték. (E90-91, E60-61, összes F széria mind enélkül fut)
Viszont ma reggel láttam, hogy már az E46-osokban sem széria-tartozék, pedig azt hittem, akkoriban még megfizethető extrának számított. Vagy ez is ritka, mint a fehér Volvo?
mivan öcsi, láttál a buszról egy BMW-t, amiben a nálad sokkal fontosabb ember a szinte üres úton nem indexelt sávváltáskor? szerintem dobd magad le a földre, és kezdj el sírni, az segít majd!
semmi értelme a kérdésednek, de legalább túl vagyunk a mai irigy idiótán is.
Nekem itt az autószerelő oldotta meg, hogy ha meg akarok állni buszmegállóban vagy X-en, esetleg kerékpárúton, akkor két vezeték összeillesztésével lehet működtetni mint a vészvillogót. Fa*za megoldás, végre szabályos vagyok a bömösömmel.
Amúgy kresztbe is úgy van beleírva (segítek 4§ 2. bekezdés), hogy BMW-vel parkolóban a vonalra kell állni. És minket szid a többi sofőr, hogy milyen hülyén parkolunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!